keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Kirjeen lopetus ruotsiksi

Kirje vanhalle ystävälle, johon et ole ottanut yhteyttä pitkään aikaan. Yksityiskirje - Lopetus. Vähemmän virallinen, omasta ja yrityksesi puolesta lähetetty kirje.


Jos tarvitsette lisätietoja, ottakaa yhteyttä minuun. Om ni ytterligare skulle behöva hjälp, var så vänlig och kontakta mig. Sähköpostiviestin aloitus ja lopetus.


Tuttavallisessa kirjeessä käytetään erilaisia aloitus- ja lopetustapoja kuin. Tuttavallinen kirje on muodoltaan melko vapaa, mutta silti siinä tulee olla seuraavat . Kirjoitelma voi olla muodoltaan päiväkirjanote tai epävirallinen kirje. Ystävällisin terveisin. Peruskoulupohjaltako ponnistelette? Jostain syystä on näin ollut tapana kirjoittaa.


Hejdå on puhutussa ruotsin standardikielessä lopetus - fraasi eikä siis . Tavallisia kirjemalleja. Miten tavallinen ja virallinen kirje eroavat toisistaan? Kiinnitä huomiota aloitukseen ja lopetukseen. Kuten kirjeen aloitukseen ja päiväykseen myös kirjeen lopetukseen vaikuttaa virallisuuden aste.


Virallisten kirjeiden lopputervehdykset ovat vähäeleisiä: . Kielitoimiston sanakirja. Polara hallitsi Forssassa 15- lopetuksessa keulasta ja ratkaisi Vermon ylivauhtisen kisan varmasti 2. Jollain lailla ruuna ei tunnu silti . Pääministeri Juha Sipilän hallituksen tavoitteena on nostaa Suomen talous kestävän kasvun ja kohenevan työllisyyden uralle ja turvata . Kirjeen mukaan ystävä valitsi sinut lahjan saajaksi. Info sivun sisällöistä.


Tilaa Kirjasammon ja Kirjastokaistan kirjallisuuskirje. Hallituksen jäsen Heiskanen Jarmo jarmo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit