tiistai 28. heinäkuuta 2015

If yrittäjän vakuutukset

If yrittäjän vakuutukset
If yrittäjän vakuutukset

Autamme kartoittamaan riskit! Työtapaturmien ja ammattitautien lisäksi yrittäjän tapaturmavakuutus kattaa myös vapaa-aikana sattuvat tapaturmat. Vastaavan vakuutuksen voi halutessaan . Mietitkö yrittäjyyttä ? Olemme koonneet yhteen yrittäjäksi aikovan tärkeitä kysymyksiä ja vastauksia. Katso mitä kaikkea kannattaa . Täysin huolellisestikin toiminut yrittäjä voi joutua vastuuseen tuotteen virheestä. Tuotevastuulaki koskee yhtä lailla valmistajaa, myyjää ja maahantuojaa.


If yrittäjän vakuutukset

Tiesithän, että YEL- vakuutus on yrittäjän tärkein vakuutus ? Tiedätkö jo, mitä vakuutuksia yrityksesi tarvitsee? Toiminnan vastuuvakuutus on yrityksen ja yrittäjän perusvakuutus. Se korvaa vakuutetun yrityksen toiminnasta aiheutuneet henkilö- ja esinevahingot. Lakisääteiset yrityksen vakuutukset ja toimialallesi sopivat vapaaehtoiset yritysvakuutukset yksilöllisesti ja asiantuntevasti Ifiltä.


Jos on kyse omasta henkilökohtaisesta. Sinun ei tarvitse tietää, mitä vakuutuksia yrityksesi tarvitsee. Kerro vain, mitä haluat vakuuttaa. Jos työkyky alenee pysyvästi, vakuutus turvaa yrittäjän toimeentulon vielä.


Artikkelissa vinkkejä ja ohjeita pienyrittäjän. Aloittavan yrityksen ja yrittäjän vakuutukset voivat muodostua ensiarvoisen. Muiden yritysvakuutusten hintaesimerkkejä ( If ) . Yrittäjän aika on tunnetusti kortilla, joten If auttaa yrityksiä . Suomen Yrittäjien jäsenenä saat Fennian vakuutuksista alennusta ja lisäetuja.


Veronmaksajien jäsenenä saat If Etuohjelmassa alennusta vakuutuksista aina 11–. Vakuutuksen voi ottaa kaikista tapaturmavakuutusta hoitavista vakuutusyhtiöistä. YEL-vakuuttamisvelvolliset yrittäjät eivät ole velvollisia ottamaan itselleen . Onneksi olkoon, olet tehnyt hienon päätöksen.


If yrittäjän vakuutukset

Me Fenniassa haluamme auttaa sinua jo yrittäjäurasi alkutaipaleella ja olla mukana viemässä yritystäsi . Pk-yrityspäättäjiä eniten huolettava vahinkoriski on yrittäjän tai työntekijän. Mitä vakuutuksia yrittäjä tarvitsee itselleen ja yritykselle? Tervetuloa Ifin -sivull. Heti toiminnan alkaessa on tärkeää selvittää If Oikea Turva -kartoituksella yritystoiminnan riskit ja vakuuttamistarpeet.


Tärkein uuden yrittäjän vakuutus on . Päätoiminen yrittäjä ei ole oikeutettu työttömyyskassa Finkan maksamiin etuuksiin,. If Liittovakuutus on Muusikkojen liiton ottama vapaa-ajan tapaturma- ja . Miten yrittäjä voi suojautua?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit