perjantai 31. heinäkuuta 2015

Virkattu vaunulelu pituus

Virkkaa 3kjs ja virkkaa samaan silmukkaan 1p. Ota kolminkertainen määrä lankaa nyöriin (itsellä oli 150cm, pituutta nyörille tuli 48cm). Sain jokin aika sitten sähköpostia, että tekisinkö lasten vaunuihin kiinnitettävän vaunulelun ja vaihtelimmekin ideakuvia puolin ja toisin.


Virkattu norsu vaunuleluksi vauvalle. Olen ihaillut eri blogeissa ja netissä ylipäänsä söpöjä norsuja, joista on tehty erilaisia vaunuleluja. Olen oikein tosissani innostunut nyt virkkaamaan , ja viime viikon virkkausintoilun tuloksena syntyivät nämä suloiset norsu- vaunulelut. Lisäilin väleihin muutaman mustan puuhelmen sopivan pituuden saavuttamiseksi ja tadaa siinä . Ihanat Sindibaban käsinvirkatut vaunulelut ilahduttavat ja viihdyttävät vauvaa niin. NatureZOO vaunulelu Sir Penguin on käsin virkattu vaunulelu lastenrattaisiin.


Vaunulelu saadaan kiinnitettyä klipsillä. Pehmeästä puuvillalangsta virkatussa lelussa on pieniä palloja sekä kaksi hauskaa lintua, joihin vauva voi kohdistaa katseensa. Käsin virkattu lelu vaunuihin. Lelussa on kaksi harmaata ja yksi vihreä norsu sekä helmiä. Suloinen virkattu Sebran vaunulelu.


Vetoketjun pituus 20cm. Viirit liikkuvat narussa, joten pituutta voi säätää. Puuvillasekoitelangasta virkattu pullukka roikkuva sieni. Klipsulla kiinnitettävä vaunulelu. Pussukka virkataan optisella virkkuutekniikalla.


Ohje Molla Mills Kuvat Sonja. Lisäksi tarvitset ohuen nahkanyörin hihnaksi, pituus m. Pää aloitetaan virkkaamaan alapuolelta, eli siitä osasta, mihin lonkerot tulevat. Verkkoyhtiö Nokia Siemens aloittaa yt-neuvottelut enintään 7työntekijän vähentämiseksi Suomessa. Yhtiö aikoo sulkea Espoon-tehtaan, . Posts about virkkaus written by jesetala.


Neliöitä on siis yhteensä 1ja peiton leveydeksi tulee neliötä ja pituudeksi neliötä. Sen jälkeen jatkoin vielä helmaan lisää pituutta ja ylös virkkasin kaula-aukon. Valitse Eylure Lenghtening 11 kun haluat sopivasti tuuheutta, mutta ennen kaikkea pituutta. Virkkausohjeet vauvan aurinkoleluun löytyvät täältä.


Nukke, valmistettu 1 puuvillasta, polyesteritäyte. Taita pituussuunnassa kahtia, virkkaa pitkä sivu yhteen, lisää tyyny sisälle ja ompele päät . Tässä mallissa olisi leveyden kannalta varaa, koska malli on löysä ja pituutta. Sopii mainiosti pieniin tiloihin pinottavuudensa ansiosta. Verkkokaupassa on valittavana kolme eri pituutta - 80cm, 95cm ja 135cm. Tämä tuleva äiti on tehnyt mm.


Virkattu vaunulelu pituus
Virkattu vaunulelu pituus

Teleskooppiaisa on myös meille vanhemmille pakollinen pituuseron takia. PItuutta 85cm eikä olisi mahtunut nukkumaan enää .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit