perjantai 31. heinäkuuta 2015

Oyn ostaminen

Oyn ostaminen

Ostaja haluaa yleensä ostaa yrityksen tuloksentekokykyä. Kohteena olevassa yrityksessä voi olla omaisuutta, josta ostaja ei ole kiinnostunut maksamaan. Yrittäjyys on kiinnostanut pidemmän aikaa. Myynnissä olisi yksi kiinnostava yritys , jonka lv on n. Jos oikeasti tarvitsee uuden Oy:n , niin sen pystyy perustamaan 15.


Harvoin on toimimattoman pöytälaatikko- oy:n rahalla ostamiseen mitään . Miten valitaan ostettava kohde? Suomen Suoramainonta Oy on siirtymässä Keskisuomalainen Oyj:n sataprosenttiseen omistukseen ensi vuoden alusta. Pilke päiväkodit Oy laajentaa toimintaansa Turun seudulla ostamalla Muksulanmäki Oy:n ja sen kolme päiväkotia. Kierrätys- ja ympäristönhuoltopalveluja valtakunnallisesti tarjoava Paperinkeräys Oy on sopinut Paperikuutio Oy:n kanssa sen liiketoiminnan ostamisesta. Yrityskauppa sinetöitiin 16.


Koodiviidakko Oy osti espoolaisen Innoctus Oy:n koko liiketoiminnan 1. Laserkeskus Oy on ostanut laitilalaisen Janimatic Oy:n koko osakekannan sen aikaisemmalta omistajalta Jani Utrilalta. Suomen Rahoitusneuvoja Oy oli ratkaisevassa roolissa osakekaupassa, jossa yritys siirtyi kahden uuden omistajan haltuun. Digia Oyj ja Accountor Holding Oy ovat allekirjoittaneet 27.


Oyn ostaminen
Oyn ostaminen

DNA OYJ PÖRSSITIEDOTE 31. KPMG Oy Ab ostaa PwC Julkistarkastus Oy:n (Julkistarkastus). Citywork ostaa HR Yhtiöiden henkilöstövuokrausliiketoiminnan. Instalco kasvaa sähköalalla Suomessa ja ostaa VIP-Sähkön. Esmo-yhtiöihin kuuluva Raahen Tili Oy ostaa Raahessa toimivan M. Kivimäki Oy: n koko liiketoiminnan 1. Henkilöstö siirtyy vanhoina . SFG yhtiöt Oy - konserni on ostanut perustetun Telco Oy:n lukuun, 5. Avaca Oy:n koko osakekannan.


Vakka-Suomen Puhelin Oy on ostanut SataCom Oy:n koko osakekannan. Nurminen Logistics Oyj Pörssitiedote: 2. Betset-yhtiöt on ostanut BM Turku Oy:n liiketoiminnan ja vahvistaa asemaansa Länsi- Suomen markkinassa ja kasvattaa asuntorakentamisen . Posti Kusti Oy:n toiminta siirtyy osaksi KP . Hämeenlinnalainen puunkorjuualan yritys Metsäkonepalvelu Oy ostaa jämsäläisen Kone-Yijälä Oy:n osakekannan. RTK-Palvelu Oy on ostanut 1. A-Lukitus Oy:n liiketoiminnan.


Oyn ostaminen

MB Rahastot sijoittaa tapahtumatoimisto TAPAUKSEN, joka yrityskaupan yhteydessä ostaa Roof Productions Oy:n. ITA Nordic on erikoistunut laadukkaiden sorvattavien ja jyrsittävien tarkkuuskappaleiden valmistukseen sekä osakokonaisuuksiin. Sähkösuunnitteluun erikoistuneen Yhtyneet Insinöörit Oy:n vahva ja laaja- alainen suunnitteluosaaminen sekä pitkäaikaiset asiakassuhteet . Flowplus Oy:n on ostanut kolmella paikkakunnalla toimivan pumppuhuoltoihin erikoistuneen seinäjokisen Pumtek Oy:n liiketoiminnan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit