torstai 23. heinäkuuta 2015

Naapurin kuuleminen lomake naantali

Täältä löydät lupiin tarvittavia lomakkeita. Kokoontumistila hakemus lomake. Naapurinsuostumus lomake. Tämä rakennusvalvontaviranomaisen tekemä naapurin kuuleminen on maksullinen ja. A3) omien tonttiensa kohdalle (katso mallia) tai erilliselle lomakkeelle.


Oukkulanlahden- Naantalinaukon ranta-alueiden monikäyttösuunnitelma . Tilastolomake RH jokaisesta rakennuksesta ERIKSEEN, jos. Puuttuu: naantali Rakennusvalvonnan lomakkeet Raisio - Raision kaupunki https://www. Seuraavia lomakkeita käytetään silloin kun lupahakemus on toimitettu ja. Selvitys naapurin kuulemisesta (pdf); Selvitys naapurin suostumuksesta (pdf) . Vastuuorganisaatio: Naantalin kaupunki.


Puuttuu: kuuleminen ‎ lomake Kasvihuone vaatii usein luvan - TS Koti koti. OSAT: Toimenpideilmoituslomake , luonnostyyppinen asemapiirros, jossa. Ei tehdä, mutta valmistumisesta pitää ilmoittaa rakennusvalvontaan.


Lomakkeet ovat saatavilla sähköisessä muodossa lomakkeet -sivulta. Kunta voi myös rakennusjärjestyksessään määritellä toimenpiteiden luvan- tai ilmoituksenvaraisuutta (rakennusjärjestys löytyy kohdasta Tulostettava lomake ). RH 2: Asuinhuoneistot - lomake (RH 2) täytetään, kun rakennuksessa on useampi kuin. Jos hakija ei toimita selvitystä naapurin kuulemisesta , rakennusvalvonta ilmoittaa luvan vireilläolosta naapurille.


Yhdellä lomakkeella voidaan hakea kaikki samalle rakennuspaikalle samaan aikaan haettavat luvat. NAANTALIN KAUPUNKI MAKSULUETTELO Rakentamisen valvonta ja neuvonta Luettelossa esitetään .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit