maanantai 27. heinäkuuta 2015

If yritysasiakkaat

If yritysasiakkaat
If yritysasiakkaat
If yritysasiakkaat

Ota yritysvakuutukset Ifistä. Tarvitsetko yritysvakuutuksen henkilöstöllesi, yrityksen omaisuuden ja toiminnan turvaksi? Pyydä tarjous yritysvakuutuksista. Haluatko puhua kanssamme yritysvakuutuksista? Kaikki on ajan tasalla ja hyvässä järjestyksessä.


Otamme asian saman tien hoitoomme. Jos yritys työllistää yrittäjän lisäksi muita ihmisiä, henkilöstölle on otettava työntekijöiden eläkevakuutus ja tapaturmavakuutus. Lähetä viesti Walter Johansson-Juupille. Palvelemme yritysasiakkaita konttoreillamme ympäri Suomea.


Koska asiakaspäällikkömme saattavat olla asiakaskäynnillä, sinun kannattaa sopia aina. Tarvitsetko hinausta, tuulilasin korjauksen tai teknistä neuvontaa yrityksen autoon tai muuhun ajoneuvoon liittyen? Tällä lomakkeella voit pyytää lisätietoja yrityksen vakuutusasioista tai antaa meille palautetta.


Yllä olevasta taulukosta näet matkavakuutusvaihtoehdot. Valitse niistä yrityksellesi sopivat ratkaisut. Täytä matkatavaroihin liittyvä vahinkoilmoitus tällä sivulla olevalla lomakkeella. Vakuutusyhtiö If – Pohjoismaiden . Yritysasiakkaiden asiakaspalvelu. Voit täyttää yrityksen oikeusturvavahinkoilmoituksen tällä sivulla.


Sähköiset palvelut yritysasiakkaillemme. If vakuutusyhtiö tarjoaa elämäntilanteeseesi sopivat vakuutukset. Lue, miksi sinun kannattaa valita If ! Yrittäjän vakuutukset sisältävät pakollisia ja vapaaehtoisia vakuutuksia. Autamme kartoittamaan riskit!


Rikosvakuutuksella yritys voi suojautua työntekijöidensä mahdollisia väärinkäytöksiä vastaan. Vastuuvakuutukset korvaavat yrityksen toimintaan, tuotteisiin tai palveluun liittyviä vahinkoja. Erityisesti uuden yrittäjän kannattaa ottaa oikeusturvavakuutus heti, kun yritys on perustettu. Näin saat heti kaikista sopimuksistasi johtuvat riidat vakuutuksen . Koneyrittäjien liitto ja If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike ovat vuosia tehneet . Työnantajan ottaman TerveysPlus sairauskuluvakuutuksen tai Matkavakuutuksen vahinkoilmoitukset voit tehdä tällä sivulla.


Voit lähettää viestin yritysten henkilökorvauspalveluihin tällä lomakkeella. Käsittelemme asiasi mahdollisimman pian. Jatkamalla selaamista hyväksyt evästeiden käytön. If yritysasiakkaiden asiakaspalvelu, Espoo yhteystietosivu.


If yritysasiakkaat

Asiakastyytyväisyys - Tutkitut toimijat. Nämä palvelut saat Nordean vakuutuskumppanilta, If Vahinkovakuutusyhtiö Oy:ltä. If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuuttaja, jolla on miljoonaa. If :in liiketoiminta-alueet ovat henkilöasiakkaat, yritysasiakkaat , suurasiakkaat sekä Baltia ja Venäjä. Henkilöasiakkaat ovat If :in suurin asiakaskunta ja heitä on.


Tämän opinnäytetyön tavoitteena oli selvittää miksi If Vahinkovakuutusyhtiö Oy:n yritysasiakkaat olivat siirtäneet vakuutuksensa toiseen yhtiöön ja miten . Tutustu uudistukseen ja turvaa elämäsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit