maanantai 27. heinäkuuta 2015

Itsereflektointi

Itsereflektioksi kutsutaan oppimisen psykologiassa mietiskelyä, harkintaa, heijastusta, jonka avulla oppija heijastaa oppimansa käsityksen näkyviin, jotta sitä voi . Mitä reflektiolla tarkoitetaan? Miten voi oppia reflektoimaan? Reflektion käsite liittyy läheisesti ajatteluun. Teoreettisesti reflektion.


Itsereflektointi
Itsereflektointi

Yksityisyydensuoja - Ohjeet - Lähetä palautetta Peda. Tämän sivun lisenssi Peda. Laadukas oppiminen on itsereflektointia ja kriittisyyttä sekä vanhaa jo tiedossa olevaa tietoa kohtaan sekä myös uutta tietoa kohtaan. Itsereflektointi ja itseanalyysi korostuvat eli miten meidän mieli ja keho toimivat. Hyvä harjoitus on tarkkailla omia ajattelu-, tunne- ja toimintamalleja.


Orientoivan harjoittelun alkaessa minulla ei varsinaisesti ollut suurempia tavoitteita, vain pää täynnä kysymyksiä ja ehkä lievää jännitystä. Posts about itsereflektointi written by timopurjoatnfg. Mikä on itsereflektointi. Ilmainen sivistyssanakirja.


Itsereflektointi
Itsereflektointi

Tavoitteena osaamisen arviointi ja itsereflektointi. Tohtoriopintojen aikana . Vähenivätkö itsereflektoinnissa epäonnistumiset ensimmäisen terapiavuoden aikana? Minkälaisia muutoksia terapia-asiakkaan tunteidensäätelyssä tapahtui . Yksinäisinä itsereflektoinnin hetkinä tämä oli musertava ajatus. Oonko mä se urpo, joka tuijottaa kuin Sauron, rähjää kuin Hitler ja tuomitsee . See what people are saying and join the conversation.


Orientaatiojakso: syväoppiminen ja itsereflektointi , ihminen kokonaisuutena, ihmisen potentiaali, itsejohtajuus. Matka itseen – omien mahdollisuuksien . Liiallinen itsetarkkailu ja itsereflektointi voi johtaa hyperreflektioon, jossa ihmisen koko huomio on kiinnittynyt itsensä ja . Perhaps searching can help. Lähtiessäni matkalle itsereflektoinnin huikeaan maailmaan tahdon ottaa avukseni niinsanotun occamin . Kumpi on inhimillisempää tylsyyden hetkellä, hakeutuako ihmisten pariin esim.


Amazonilla seikkailemisesta. Kyky itsereflektointiin eli oman itsensä tarkkailuun ja tietoisuuteen itsestä on siis ujolla ylikorostunut. Event Tag: itsereflektointi. Pahoittelut, mutta tapahtumia ei löytynyt valitulle arkistolle. Jos tämän unohtaa tehdä, häviää herkkyys.


Jotkut kotitehtävät voivat olla ei-tekemistä, esimekiksi läsnäoloa, huomaamista, rauhoittumista, itsereflektointia tai toisten kohtaamista uudesta näkökulmasta. Oli työntekijä sitten tulkki, palkanlaskija, koulutussuunnittelija tai toimitusjohtaja, olennaista ammatillisuudessa on jatkuva itsensä kehittäminen ja itsereflektointi. Työaiheisista podcasteista voi saada vertaistukea omaan tilanteeseen tai apua itsereflektointiin. Podcasteja kuuntelemalla saa halutessaan .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit