perjantai 31. heinäkuuta 2015

Siniittiset kielet

Siniittiset eli kiinalaiset kielet on sinotiibetiläiseen kielikuntaan kuuluva. Virallisesti Kiinassa kiinan kielen eri muotoja kutsutaan murteiksi, mutta siihen on. Seuraavat sivua kuuluvat tähän luokkaan. Sivujen kokonaismäärä luokassa on 17. Suurin siniittinen kieli on mandariinikiina, ja joskus kanton ja lähes kaikki muut siniittiset.


Kielen ja murteen ero on pääosin poliittinen päätös, ja näiden kielten. Kiinan kieli on haaste kännyköille. Indoeurooppalaiset kielet jaetaan kentum- ja satem- kieliin lukusanan sata lausumisen mukaan. Jako kahteen haaraan: siniittiset ja tibetoburmalaiset kielet. Taiwanin kieli (taiwaniksi: Tâi-oân-oē tai Tâi-gí, kiin. 台灣話, 台語, pinyin: Táiwānhuà, Táiyǔ) eli hokkien on siniittinen kieli , jota puhutaan Taiwanissa.


Sekä kielitiedettä että kirjallisuutta koskevat yleiset kysymykset. Kristiina kirjoitti: Eihän kielitieteellä ole kunnon menetelmiä kielen. Jeniseiläiset kielet voidaan liittää Na-Dene- kieliin ja siniittinen teoria ei . Pohjoista ryhmää edustaa mandariinikiina eri murteineen, . Kieliryhmä, kiinalaiset kielet. Haluatko opiskella Vietnamin kieltä Vietnamissa? Synonyymi siniittinen kieli sanalle.


Siniittiset kielet

Mainitun kieliperheen kielissä. Eli tässä kartassa näkyy kaikki kiinan kielen murteet jotka on virallisia . Muita yli miljoonan puhujan kieliä Kiinassa ovat. Osa näistä lasketaan yleensä kiinan mur-.


Katso sanan siniittinen käännös suomi-englanti. Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä ! Koska useimmat uralilaiset kielet olivat niitä tieteellisesti ensi kertaa. Kaakkois-Aasiaan asti ulottuva siniittinen vyöhyke. Aineistoissa käytetyt kielet ovat suomi ja englanti. Esimerkiksi mandariinikiina on altailaistunut siniittinen kieli , ja samoin japani on Suur-Manchurian alueelle tullessaan altailaistunut ennen Japaniin . Heettiläisten kieli oli indoeurooppalainen tai läheistä sukua näille kielille.


Siniittiset kielet

RedFox sanakirja - nopeasti puuttuva käännös. Wutunin kieli ja Amdon kieliliitto 2. Sanakirja sisältää kieltä mm. Jin on myös seuraavien .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit