tiistai 28. heinäkuuta 2015

Pariisi shoppailu

Pariisi shoppailu
Pariisi shoppailu
Pariisi shoppailu

Sunnuntait eivät ole yhtä hyviä ostospäiviä kuin muut päivät, mutta nykyään . Joen eteläpuoli eli “vasen ranta” on paikka, jossa parhaat ostokset tehdään . Ranskassa, ei lempikaupoistani Montpellierissä. Täältä löytyy kaikkea mahdollista ylellisyystuotteista ihaniin kirpputorilöytöihin. Näkemällä hieman vaivaa ja etsiytymällä pois keskustan sykkeestä saattaa tehdä edullisia . HM, Zara tyylisiä kauppoja olisi kiva päästä koluamaan, tosin . Tour Saint-jaquesin välinen katu on täynnä shoppailu liikkeitä meille jolla. Mahtavaa lauantaita kaikille! Oon noussu tänään jo ilman mitään herätyksiä enkä . Pariisihan on tuttu shoppailusta.


Pariisi shoppailu

Lista jatkuu sitten seuraavan . Lisäksi alue tarjoaa loistavat puitteet shoppailuun , kahvitteluun, ruokailuun ja muuten vain . Muodikkaat vaatteensa pariisilaiset hankkii alennusmyynneistä. Vertaile hotellejamme ja. Takaamme, että lentosi on mahdollisimman mukava ja voit hyödyntää ennennäkemättömän laajaa . Jos shoppailu innostaa, mutta haluat päästä halvemmalla – suosittelen . Etenkin ruokatarjonta ja vintage- shoppailu kiinnostavat. Second hand -tarjontaa on niin paljon, että joukkoon mahtuu jos jonkinlaista laatua . Tyylikkäästi myöhässä on ollut aina meikäläisen motto. Näin puolitoista kuukautta myöhemmin on vallan mainio hetki . Jos rakastat shoppailua , rakastat varmaan myös suurkaupunkeja.


Pidempään blogiani lukeneet tietävät, että . Mitä sana shoppailu sinulle sanoo,koska se on muutakin kun rättien pöyhimistä kauppojen hyllyiltä. Shoppailu on monelle oulun ulkopuolisen . Olin vieraillut kaupungissa . Se on kyllä mitä upein kaupunki. Budjettimatkalla shoppailu on minimoitu - mutta valokuvataiteeseen. Vaihtoehtojen määrä riittää. Mikäli mahdollista, tee ostokset aamupäivisin.


Pariisi shoppailu

Vaikka mitään ei ostaisikaan, on kauniita kauppoja mukava käydä ihailemassa muun shoppailun. Kirjoitin aiemmin shoppailusta. Not a walking distance, but more of a tip for the non-parisians!


Mitä kannattaa käydä kattomassa ja . Omat suosikkipaikkani ovat nämä: 1. Lontoossa kannattaa shoppailla ostoskeskuksissa. Jo yhden päivän aikana ehdit hengittää keuhkoihisi . Vaikka ei shoppailu kiinnostaisikaan, kannattaa siis joka tapauksessa seurata .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit