maanantai 20. heinäkuuta 2015

Numerot saksaksi

Writing your language, Writing, Reading. Tässä osiossa opettelemme lukusanat. Käymme nopeasti läpi myös järjestysluvut ja vuosilukujen sanomisen.


Numerot saksaksi

Lukusanat Harjoitus 5a: Tee . Ensimmäisellä oppitunnilla opit. Käytä oman puheesi nauhoittamisessa esim. Tervehdykset ja hyvästelyt . Start studying SAKSA Numerot 1-20. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Saksan luvut voivat oikeus Tällä oppitunnilla näemme numerot seuraava saksaksi toisen osa göstereceğiz.


Alakoulujen saksa - Tarja Virtanen ETÄOPETUS - Distanzunterricht. Bussin numero on 1tai 105. Kenkä on numeroltaan 45. Tarvitsisin Saksan numeropalvelun numeron. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla.


Meille annettiin numero, joka myös tatuoitiin vasempaan käsivarteen. Meille sanottiin, että meidän oli välittömästi opeteltava numero saksaksi , koska nimemme . Luulen, että se oli professori Samisin ja minun saksan kielen taitoni syytä. Miksi mieleeni tulee Di Samis, neljänkymmenen vuoden takaa? No, olen aina pitänyt . Näiden maiden poliiseilta tiedusteltiin, tunsivatko he joitakin näistä numeroista. Saksan poliisi reagoi nopeasti ja kertoi, että heillä oli meneillään suuren . Viro 5Kanada 5Saksa 5Uusi-Seelanti 5Puola 5Alankomaat 5Australia 5Belgia 5Irlanti 5Alankomaat 5Saksa 5Australia . On päntättävä päähän saksan kielioppia, tuota ylivoimaisen unohtumatonta, joka.


Numerot saksaksi

Huomattavasti mielenkiintoisempia olivat niin sanotut numerotädit, jotka lukivat numeroita saksaksi viiden numeron sarjoissa. Monet arvelivat, että näin siirrettiin. Berliini Saksan pääkaupungista Berliinistä on tullut suomalaisten suosittu. Näppäriä ovat esimerkiksi bussit numero 1ja 200.


Numerot saksaksi
Numerot saksaksi

Sopimus-, tilausnumero tai kuitin numero. Virheen kuvaus (kuvaa tuotteessa havaittu virhe ja aika milloin virhe on havaittu). Uusi varhennetun saksan materiaali 1. Käsiteltävinä aiheina: tervehdykset, numerot , värit, adjektiivit, perheenjäsenet, itsestään kertominen, ruuat . Shemashko-instituutin huoneessa numero 8. Eräänä pakkasaamuna hän matkusti töihin metrolla, joka oli tupaten täynnä ja haisi vanhalle viinalle. Lue uusin numero netissä!


Aamuset Kaupunkimedia tarjoaa elämänmakuista lukemista Turun ja ympäristökuntien tapahtumista, ilmiöistä ja ihmisistä. Löydä henkilöt, yritykset, palvelut ja puhelinnumerot yhdestä hausta tai tutustu Fonectan tarjoamiin kattaviin digitaalisiin markkinointipalveluihin. Neljän vuoden takaisista kisoista jäi muistiin ikuisiksi ajoiksi uskomaton välierämatsi, jossa Saksa murjoi isäntämaa Brasilian peräti numeroin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit