tiistai 1. joulukuuta 2015

Kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen

Kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen

Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen. Puheenjohtajan vastuulla. Vaikka käytännössä usein onkin niin, että kokouksen.


Samoin se voidaan kierrättää osanottajilla . Esityslista hyväksytään joko sellaisenaan tai muutettuna. Pöytäkirjantarkastajat. Kun puheenjohtaja ja sihteeri ovat varmentaneet pöytäkirjan. Jos pöytäkirjan tarkastajat eivät hyväksy pöytäkirjaa , se tarkastetaan . Hallituksen kokouksesta tehty pöytäkirja on myös hallituksen oikeusturva.


Sellaistakin näkee, etteivät pöytäkirjantarkastajat tee kokouksen aikana muistiinpanoja ja useamman viikon päästä allekirjoittavat pöytäkirjan. HALLITUKSEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Yhtiön tilinpäätösten hyväksyminen ja allekirjoittaminen. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Jäseneksi hyväksymisestä päättää hallitus, jollei säännöissä ole toisin määrätty.


Kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen

TIEKE Tietoyhteiskunnan. Hyväksyttiin kokouksen esityslista. Tausta: Yleiskokous hyväksyi Suomen Punaisen . Työjärjestyksen hyväksyminen ☼. Pyydän merkitsemään eriävän mielipiteeni pöytäkirjaan.


Kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen

Virallisissa kokouksissa asioiden käsittelyjärjestys etenee kokouksen kulun. Yhdistyksen säännöt hyväksytään perustavassa kokouksessa. Edellinen pöytäkirja hyväksytään sellaisenaan tai siihen voidaan esittää . Euroopan investointipankin lainasopimuksen hyväksyminen. Tämän kokouksen pöytäkirja pidetään nähtävänä 20. Valittiin Ville Nylund . Useimmiten kokouksessa valitaan kuitenkin myös . Yhtiökokouksen puheenjohtaja vastaa siitä, että yhtiökokouksesta laaditaan pöytäkirja.


Kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen

Barentsin alueneuvoston kokous Syktyvkarissa 27. Tarkastuslautakunnan edellisen kokouksen 11. Hallintosäännön mukaan pöytäkirja tarkastetaan toimielimen päättämällä tavalla. KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN. Ruokankaan tilalla tähän kokoukseen osallistuu Esa Solismaa.


Asialista hyväksyttiin. Kirkkolaissa annetun valtuutuksen nojalla seurakunta hyväksyy kirkkovaltuus- ton työjärjestyksen. Myös suljettujen kokousten pöytäkirjat ja muut asiakirjat. Kokouskutsu otettiin pöytäkirjan liitteeksi 2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit