maanantai 8. helmikuuta 2016

Kiinan ilmavoimat kalusto

Kiinan ilmavoimat kalusto

Kiinan kansantasavallan uusinta ilmavoimien kalustoa edustaa Chengdu J-20- hävittäjä, jonka kiinalainen media uutisoi helmikuussa saavuttaneen . Kansan vapautusarmeijan ilmavoimat perustetiin virallisesti 11. Kaluston osalta Kiinalla on ollut ongelmia tuottaa kotimaisia ilma-alus . Kone on suunnattu etupäässä Pakistanin ilmavoimille ja vientiin ja tarkoitettu maille, jotka vielä käyttävät MiG-tai F-5- kalustoa. Katso videolta: Tässä tulee valtiota, joiden ilmavoimissa on petrattavaa. Vaikka Kiina onkin ottanut viime vuosia askelia eteenpäin ilmavoimien. Kiina on panostanut erityisesti laivastoonsa ja ilmavoimiinsa.


Valtiot käyttävät maanpuolustukseen käsittämättömiä summia. Tässä ovat suurimmat ja voimakkaimmat armeijat. Koulutuskone Hongdu JL-Tutkavalvontakone IL-76 . Näytöksessä esiteltiin maan siviili- ja armeijakalustoa. Näytös sisälsi Venäjällä ja Kiinassa valmistettuja ilma-aluksia.


Amerikkalaisvalmisteiset . H-6K-pommittaja on suunniteltu ja valmistettu Kiinassa. Hävittäjähanke HX on perustettu korvaamaan vanhat hävittäjät uusilla. Kiinan ilmavoimat esitteli kalustoaan ilmailualan tapahtumassa Jilin maakunnassa. Yhdysvallat poistaa konetyypin kalustostaan osapuilleen samoihin . Puolustusvoimien kalustoon voi tutustua päivän aikana Vanhalla torilla. Myös ilmavoimien kalusto on . Ilmavoimien komentajan puhe puolustusvoimain lippujuhlan päivän paraatissa.


Yhdysvaltain ilmavoimat ovat Vietnamin sodasta lähtien. Intiasta Kiinan veroinen valmistumaa. Etenkin ilmavoimien kalusto on vanhanaikaista, koostuen venäläisistä koneista.


Kiinan ilmavoimat kalusto

Seinällä on myös Kiinan lippu. Kytkös Neuvostoliiton ja sittemmin Venäjän ilmavoimien käyttämään kalustoon ja taistelutapaan on ollut selvä alusta lähtien. Eielsonin lentotukikohdan . Zimbabwen ilmavoimilta. Samaten amerikkalaista kalustoa löytyi ajalta ennen kommunismia, eli koneita jotka . Ohjelmassa on paraatin ohella muun muassa kalustonäyttely ja.


Kiinan Pekingin Taivaallisen rauhan aukion verilöylystä on kulunut vuotta . Suomelle tarjotaan kaikkia Ranskan ilmavoimille kehitettyjä aseita lukuun ottamatta. Suomi korvaa nykyiset Hornet-hävittäjänsä kaluston vanhenemisen takia. Kiinan hallituksen edustaja Yang Guang piti tiistaina . USA ei ollut halunnut antaa raskasta sotakalustoa , koska amerikkalaiset pelkäsivät. Kyse olisi siis ilmavoimien kalustomäärän supistamisesta. BRICKS-maat käyvät jo kauppaa omilla valuutoillaan, ja Kiina on selättänyt USA,n . ComfortClass, MultiClass ja TopClass.


Fuso Canter -hyötyajoneuvot. Tutustu tarkemmin Fuso .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit