tiistai 9. helmikuuta 2016

Kiinan kieli sanakirja

Glosbe on tuhansien sanakirjojen koti. Tarjoamme -ei vain sanakirjan suomi - kiina , vaan sanakirjoja jokaista olemassaolevaa kieliparia varten - verkossa ja . Kiina -suomi sanakirja. Laadukkaat sanakirjat, käännökset, keskustelusanakirjat, kieliopit, teemat ja kielipelit ilmaiseksi verkossa.


Auta meitä luomaan internetin paras ilmainen kiina -saksa- sanakirja. Sitä voidaan käyttää lähes joka tilanteessa, lukuunottamatta seuraavaa kahta . Esimerkki kiinalaisesta kirjoitusmerkeistä. Lähetetään 2-arkipäivässä. Kun suomalainen vastaa kieltävästi ja kertoo olevansa suomalainen, ihmettelee kiinalainen suomalaisen hyvää kiinan kielen taitoa. Englanninkielisiä linkkejä kiinan ja japanin kielistä internetistä löytyy, myös joitakuita . Internetistä löytyy kiinan kielen sanakirjoja.


Katso sanan kiinan kieli käännös suomi-englanti. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Ajantasaisen yleiskielen sanaston lisäksi mukana on . Monipuolinen ilmainen japanin ja kiinan sanakirjaohjelma.


Käännös haulle kiinan kieli suomesta englanniksi. Hae nopeasti etsimäsi kiinan sana. Katso myös: kiina -alkaloidi, kiinan kieli , voimatekijä, kiinailmiö , kysymysmerkki . Suomienglantisanakirja. Kansalliskirjaston asiasanat: sanakirjat , suomen kieli , kiinan kieli. Suosittu suomalaisille ja kiinalaisille matkailijoille laadittu matkakieliopas.


Se sisältää englannin ja kiinan yleiskielen sanastoa erittäin kattavasti ja monipuolisesti. Helsingin kaupunginkirjasto. Sanakirjassa on mukana tuhansia arkikielen ilmauksia sekä kymmeniä . Reji kääntää sanat eri kielten välillä ja auttaa myös opettelemaan niitä eli. Ei vain sanakirja ja kääntäjä: ilmainen sovellus myös opettaa kieliä.


Myös SKTL:n toimistossa on kiinnitetty huomiota kiinan kielen auktorisoitujen. Nämä asetukset vaikuttavat kiinan pinyin-, wubi-, kanji-, zhuyin- ja. Tällä hetkellä käyttäjän sanakirjaa voi käyttää vain kiinankielisen pinyin-IME:n kanssa. Oikeeta suomee : suomen puhekielen sanakirja. Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia.


Merkkejä yksinkertaistessa, kielentutkijat ovat ottaneet käyttöön merkkien variantit, joitta käytettiin. Miten merkkejä järjestetään kiinan sanakirjassa ? Näppärät matkailijan sanakirjat sopivat loistavasti mukaan matkalle pienen kokonsa ja edullisen hintansa vuoksi. Kaksikielisten ja kaksisuuntaisten . Tavun sävelkorko vaikuttaa tavun merkitykseen, mutta kieltä voi . Opiskele kieliä - ilmaiseksi netissä tai ilman verkkoyhteyttä Android- tai.


Kiinan kieli sanakirja
Kiinan kieli sanakirja

Opi kiinaa ilmaisten oppituntien avulla päivittäin. Anna Mondlyn opettaa sinulle kiinan kieltä nopeasti ja tehokkaasti. Muutamassa minuutissa alat painaa .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit