maanantai 1. helmikuuta 2016

Toistaa englanniksi

Toistaa englanniksi
Toistaa englanniksi

Käännös, Konteksti, Ääninäyte. Katso sanan toistaa käännös suomi- englanti. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Glosbessa, ilmaisessa online-sanakirjassa. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä.


Toistaa englanniksi
Toistaa englanniksi

Tulen rauhanomaisin aikein, hän toistaa englanniksi. Kuten yhteinen veljemme Kristus aikanaan. Suomienglantisanakirja. Mies on hetken paikoillaan, hämmennys kurtistaa hänen . Marinated gooseliver” sanon ruokalajin ääneen englanniksi ja katson tyttöä kysyvänä. Ma-ri-na-ted goo-se li-ver” Tyttö toistaa hitaasti perässäni ja hymyilee.


Voisitteko toistaa numeronne? Olkaa hyvä ja toistakaa (sanokaa se uudelleen). Kohteliaisuuden perussana englannissa on Please.


Toistaa englanniksi

Automaattinen toisto: määrittää, onko video toistetaan automaattisesti tai jos käyttäjä on valittava se käynnistää toistaa. Joissakin helsinkiläisravintoloissa englanti on valittu asiointikieleksi. Hämmennyin, kun tarjoilija pyysi minua toistamaan saman englanniksi. Sana pitää kirjoittaa englanniksi.


Speller: suomenkielinen vastine. Lisäksi ohjelma toistaa sanan englanniksi. Yksi parhaista tavoista harjoitella lausumista ja työstää aksenttiasi on toistaa englanninkielisiä lauseita, jotka saavat kielesi solmuun. Suora ja epäsuora puhe voivat olla hämmennystä aiheuttavia englannin opiskelijoille.


Toistaa englanniksi

Englanniksi on olemassa . Suora puhe toistaa tai lainaa tismalleen samoja sanoja. Tunnettu lause ”Ne, jotka eivät muista menneisyyttä, ovat tuomittuja toistamaan sitä” on . Virheraportit täytyy tehdä englanniksi. Yritä toistaa ongelma ohjelman tuoreimmassa versiossa nähdäksesi . Voitko toistaa ongelman? Hulluus on sitä, että toistaa yhä uudelleen samaa…. Pyyntö täytyi toistaa englanniksi , sillä suomen kieli ei näyttänyt tehoavan.


Huumoriakin löytyi, sillä kapellimestari uhkasi toistaa pyynnön myös . Jotta tieto joutui pitkä muisti, sinun täytyy kuunnella ja toistaa sanoja päivittäin kuukauden tai kauemmin. Tämä ohjelma auttaa sinua oppimaan valtavasti sanoja . HS Digi -tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita. Robin on tästedes Robin Packalen, englanniksi laulava artisti. Paina äänikorttia voimakkaasti tai pidä sitä painettuna Ohjauskeskuksen oikeassa yläkulmassa, niin voit toistaa tai keskeyttää toiston nopeasti .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit