torstai 7. huhtikuuta 2016

Pöytäkirjan tarkastaja

Pöytäkirjan tarkastaja

Mikäli tarkastajilla on . Kielenkäytössä on ollut jatkuvana sekaannuksen ja kielitoimiston neuvonnassa kysymysten aiheena tarkastaa ja . Kun puheenjohtaja ja sihteeri ovat varmentaneet pöytäkirjan. Lain mukaan yhtiökokouksen pöytäkirja pitää allekirjoittaa. Sen tekevät yhtiökokouksen puheenjohtaja, pöytäkirjantarkastaja ja hyvän . Joissakin tapauksissa pöytäkirjan tarkastavat ja allekirjoittavat myös erilliset pöytäkirjan tarkastajat. Jos kokouksen valitsemat tarkastajat huomaavat . Sellaistakin näkee, etteivät pöytäkirjantarkastajat tee kokouksen aikana muistiinpanoja ja useamman viikon päästä allekirjoittavat pöytäkirjan. Jos pöytäkirjantarkastaja huomaa, että pöytäkirjassa on virhe tai pöytäkirjan sisältö ei vastaa kokouksen kulkua, voi hän pyytää puheenjohtajaa . Tavallisesti pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan kaksi toimielimen . Kumpi on oikea muoto: pöytäkirjantarkistaja vai pöytäkirjantarkastaja ? Oikea muoto on pöytäkirjantarkastaja.


Ilmaus on mahdollista . Vai käykö molemmat muodot? Myöskään pöytäkirjan tarkastajaa ei ole valittu, voiko näin tehdä? Pelastustoimen neuvottelukunta valitsee kokouksessa pöytäkirjan tarkastajan. Neuvottelukunnalla on ollut yksi pöytäkirjan tarkastaja , joka on . Kahdenkymmenen vuoden ajan erilaisissa kokouksissa puheenjohtajana, sihteerinä, pöytäkirjan tarkastajana ja pelkkänä kokousjäsenenä . Lempäälän Vesi -liikelaitoksen johtokunta. Valtuuston työjärjestyksen §:n mukaan valtuuston pöytäkirjan tarkastaa kaksi kullakin.


Edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastus. Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustoimikunta päätti kokouksessaan valita pöytäkirjan tarkastajiksi : Markku Ruotsalaisen ja Nina Winqvist-. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. KOEPÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAN TOIMINTAOHJE.


Hyväksytty Kennelliitossa. Enontekiön kesäkuun valtuustokokouksen pöytäkirjasta on hylätty ILO- sopimuksen ratifiointiin liittyvä pykälä. Pöytäkirjasta jäljennetään otteeseen seuraavat tiedot:. Kunnanhallituksen kokoushuone. VALTUUSTON PÄÄTÖSTEN TOIMEENPANO.


Heli Metsävirta puheenjohtaja asiantuntijasihteeri. Penttilä Sulo pöytäkirjan tarkastaja pöytäkirjan tarkastaja. Jeremias Sankari kirkkoherra. Käsiteltävät asiat: 1- 166.


Pöytäkirjan tarkastaja
Pöytäkirjan tarkastaja

Allekirjoitukset: Pertti Torstila puheenjohtaja. Henri Backman pöytäkirjan tarkastaja. Lumijoen kunnantalo, valtuustosali. Asialistan hyväksyminen (liite 1).


Pöytäkirjan tarkastaja

Kulttuurikeskus, kokoushuone Simpauttaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit