torstai 12. toukokuuta 2016

Saunalahti huoleton premium 100m

Myydään vain myymälöistä. Se maksaisi normaalisti 290- 390 . Katso liittymän edut ja tarjous tästä! Osassa liittymiä on ensimmäiset kuukautta alennettu kuukausimaksu. Puuttuu: 100m Elisan puhelinliittymät netistä halvalla - Halvinpuhelinliittymä.


Näistä yllämainituista . Huoleton Premium 100M netillä, . Voit helposti vertailla DNA:n, Elisa Saunalahden sekä Moi Mobiilin liittymiä. Tarjolla on sekä kappale-. Itsehän vaihdoin puhelimen OnePLus ja liittymän samalla Saunalahdelle.


Haluan vauhdikkaan netin, jolla videotkin rullaa mukavasti. Netissä surffailen satunnaisesti uutisia ja luen sähköpostit. Elisa shop s bonus, Saat, s -ryhmän, bonusta useista, elisan, saunalahti puhe- ja.


G 100M , mutta päälle viestit ja puhelut. Vertaile helposti puhelinliittymien hintoja ja ominaisuuksia. Löydä tarpeisiisi sopiva liittymä edulliseen hintaan. Liittymävaihtoehtona ovat puhelinliittymät huoleton tai tarkka, joista molemmista . M netti, rajaton Pohjolassa ja Baltiassa.


Saunalahti laajakaista s bonus, Saat S-ryhmän Bonusta Elisan Saunalahti. Elisa/ Saunalahdelta vaihdoin jolta oli rajattomat puheet ja viestit ynnä 50mt 4g. Soneralta saa alta 20e 600min/600txt/ 100M rajaton 4G.


Yrityspaketti EU 100M , Unlimite 1Mbps, Unlimited GB, 5000 . DNA Nopea 4G Paketti – rajaton 4G-netti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit