torstai 12. toukokuuta 2016

Verokortin kopiointi

Kaikille palkkatuloille on vain yksi verokortti. Voit antaa saman verokortin useille työnantajille. Sivutuloille ei enää lasketa eri veroprosenttia. Voit tulostaa verokortin itse tai valita, että se postitetaan sinulle kotiin tai esimerkiksi työnantajallesi. OmaVerossa tehty verokortti säilyy . Työnantajan ei tarvitse enää säilyttää työntekijän . Verohallinto on aloittanut ensi vuoden verokorttien postittamisen.


Verokortin kopiointi

Jos sinulla on useampia työnantajia, voit kopioida verokorttiasi kaikille . Myös verokortin ulkonäkö on hieman muuttunut. Sinun ei enää tarvitse antaa työnantajalle alkuperäistä verokorttia. Kopion esittäminen riittää. Verokortti myös näyttää erilaiselta kuin ennen. Ensi vuoden alusta alkaen verokortti muuttuu.


Korttiin tulee koko vuodelle vain yksi tuloraja ja samaa korttia käytetään niin pää- kuin . Palkansaaja voi siis kopioida. Työntekijä voi käyttää samaa verokorttia usealle . Nykyisten palkkatietojen kopiointi uuteen palkkaosioon Palkkatiedot on. Aiheena vuodenvaihteen muutokset verotuksessa ja verokorteissa sekä. Jatkossa työntekijä voi nimittäin kopioida verokorttinsa usealle . Alkuperäistä verokorttia ei enää tarvitse lähettää – kopio riittää.


Tarvitset kesätöitä ja muuta työntekoa varten verokortin. Ensimmäinen verokortti on niin sanottu portaikkoverokortti. Kun verokortissa on vain yksi tuloraja ja kopion verokortista voi antaa moneen paikkaan samanaikaisesti, kasvaa palkansaajan oma vastuu . Free- verokortissa ei ole lisäprosentteja ja sitä voi kopioida , toisin kuin tavallista verokorttia.


Ennakonpidätys tehdään siis jatkossa vain yhden veroprosentin mukaan. Työkalupainikkeilla voi lisätä uuden verokortin sekä kopioida , muokata tai poistaa kohdalla olevan . Asiakkaan ei tarvitse toimittaa verokorttia Kelaan. Esimerkiksi verokortin teko verkossa on kahdeksan kertaa halvempaa.


Verokortin kopiointi

Hei, minulla oli lyhyt työsuhde keväällä (pari viikkoa) ja vein sinne tietty verokorttini. Tanskassa pidätetään jokaisen tulonmaksun yhteydessä veroa. Jos olet hankkinut muutosverokortin etuutta varten, toimita verokortti kassalle.


Uutena asiana henkilöasiakkaat voivat nyt tehdä Omaverossa verokortin ja. Kun liityt asiakkaaksi, muistathan toimittaa meille kuluvan vuoden verokorttisi. Muistathan siis lähettää muutosverokortistasi kopion meille osoitteella .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit