keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Hauskoja kysymyksiä

Hauskoja kysymyksiä

Yllätä seuralaisesi – sekä itsesi – utelemalla häneltä hitusen erikoisempia kysymyksiä. Vastaukset voivat kertoa hänestä yllättävän paljon! Kysymykset käsittelevät maatamme eri vuosikymmenillä. Saa ehdottaa kysymyksiä jos . Tässäpä varsinaista ajanvietettä, 1omituista kysymystä joista suurinosa on onneksi valinta vaihtoehto a:n ja b:n väliltä.


Herkkuja lapsille maan teemaan tietokilpailu lapsille. Goodies Lapsille tarjoaa vinkkej ja ideoita koko perheelle, hauskoja puuhateht vi , eri aiheisia leikkej. Täällä on hauskoja ja mielenkiintoisia uutisia ja tarinoita, joita kutsutaan joskus.


Kuka tahansa pystyy kysymään vaikeita kysymyksiä , mutta keksipä helppoja! Kortteja on kahdenlaisia, sinisiä ja punaisia, kysymyksiä ja vastauksia. Myös kuuntelijoille peli on hauskaa ajan kulua. Että onko tullut Trivial Pursuitin kysymykset opeteltua ulkoa?


Me Naisten ratkaisevassa, lopullisessa visailuvisassa . Tässä alla on kysymyksen lista. Näistä aiheista kun viritätte keskustelun puolison tai vaikka ystävän kanssa, saatatte huomata lähentyvänne. Vierailija: Minun pitäisi tehdä viihdyttävä tietokilpailu, mutta kysymysten keksiminen tuottaa kyllä.


Hauskoja kysymyksiä

Derpin kysymykset on hauskoja , jos kohta aika vaikeita. Satavuotiaan Suomen tuntemusta testataan tietenkin sadalla kysymyksellä. Mukana on historiaa ja nykyaikaa, tiukkoja faktoja ja leikkimielisiä . Testeri on suuri suomalainen tietovisa. Pelissä on tuhansia kysymyksiä ja palkintokisa joka viikko! Tämmösen sadan kysymyksen sekagallupin jostain joskus repäsin.


Elämän tarkoitus on pitää hauskaa , rakastaa, antaa anteeksi ja . Ihania hauskoja kysymyksiä. Nyt voin minäkin taasen hyvin mielin esittää joitain kysymyksiä. Kyllä hymy huuleen tuli, oli iloinen yllätys.


Hauskoja kysymyksiä

Miten tämä päivä on mennyt? Mistäs helvetistä mä sen tietäisin? TE-toimistojen koko palveluvalikoima - palkkatuki, . Kolmannessa jaksossa saksalainen esitti tallitoverilleen kysymyksiä , joiden aihepiiri liikkui laidasta laitaan. Aluksi Vettel tiedusteli, oliko . Mitä tarkoittaa pinkki tee?


Hauskoja kysymyksiä

Kyse on Valleyn pelaamisesta samoilte . Mikä parasta, nämä leikit ovat hauskoja ja saavat leikkijät nauramaan! Kyselijä kysyy luonnonsuojeluun liittyviä kysymyksiä ja yrittää keksiä leikin jujun. ClassicFM kirjoitti hauskasta tapauksesta, kun eräs Twitter-käyttäjä sai selville mitä latinankielinen kuoro laulaa Rowan Atkinsonin tähdittämän . Turistien hauskat kysymykset Helsingissä. Onko Lappi tänään auki? Jouluisia kysymyksiä koko perheelle.


Missä päin maapalloa joulupukki tulee . Hauskoja kysymyksiä koko perheelle. Tee korvaushakemus vakuutuksestasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit