perjantai 6. tammikuuta 2017

Eron käsittely

Eron käsittely
Eron käsittely

Oletko juuri eronnut tai eron keskellä? Haluaisitko apua selviytyäksesi eteenpäin ? Eron omahoito-ohjelma voi auttaa juuri sinua. Erosta selviytymiskeinoja on . Vaikka avioero tai ero parisuhteesta olisi pitkänkin harkinnan tulos, eropäätöstä seuraava tunnemyrsky yleensä yllättää. Lue lisää eron käsittelystä.


Eron käsittely
Eron käsittely

Mitä näitä eron syitä enää vatvomaan, kun ero on jo selvä. Eron ja sen tunteiden käsittelyä helpottaa, mikäli uskaltautuu jakamaan asiaa jonkun toisen ihmisen kanssa. Henkilökohtaiset terapeuttiset keskustelut tai selkeä . Kysyimme eroryhmien vetäjien kouluttaja, tietokirjailija Marianna Stolbow´lta, mistä voi nähdä, että eron käsittely on jäänyt puolitiehen.


Jos eroa ei käsittele, siitä ei tule välttämättä oppineeksi mitään. Eroprosessia ei voi suorittaa läpi. Eron käsittelyssä menee ainakin vuosi eron . Ero kannattaa käsitellä niin läpikotaisin kuin mahdollista, sillä tuolloin oppii itsestään eniten.


Eron käsittely

Samalla oppii, mitä asioita ei ole syytä viedä . Olisi arvokasta, että vanhemmat kertoisivat lapselle yhdessä tulevasta erosta . Linnankoski toimi aiemmin kahdeksan vuotta Miessakit ry:n erotyövastaavana. Monilla eron käsittely jää kesken. Osa esimerkiksi uskoo, että on . Tunnekäsittely on keskiössä erosta eteenpäin pääsemisessä. Kun ihminen pääsee erotunteidensa käsittelyssään tarpeeksi eteenpäin, . Ennen eroa on tehtävä päätös eroamisesta.


Toinen puolisoista sen tekee, tai ainakin nostaa ensimmäisenä esille eron mahdollisuuden. Idan eroa kippistettiin exän ja ex-anopin kanssa, Mari halusi rakastella vielä kerran ja Riia tuli pahoinpidellyksi. Eron kunnolla käsitellyt todennäköisesti huomaa, miten paljon hän. Ero on usein edestakaisin . Miten ero käsitellään lasten kanssa ja miten lapsia suojellaan erovihalta? Eron jälkeen pettymys voi olla niin suuri, että elämä tuntuu pysähtyvän.


Ero voi tuntua sitä pohtivalta ainoalta ratkaisulta parisuhteen ongelmiin. Ei ole ihme, jos erossa jylläävät vahvatkin tunteet. Tunteita ei kannata piilotella, mutta niitä tulisi oppia käsittelemään. Tehtäviä eron käsittelyyn yhdessä lapsen kanssa.


Erohuoli ei pysy saman kokoisena. Pohtikaa ja keskustelkaa yhdessä lapsen kanssa, minkä kokoinen lapsen . Toiminnan avulla miehet saavat . Vaikka uusi kumppani löytyisi nopeastikin, edellinen ero on käsiteltävä alta pois. Kouluttaja Marika Rosenborg sanoo, että eron käsittelyssä paras keskustelukaveri on toinen eronnut. Käsittely onnistuu uudenkin parisuhteen aikana, mutta . Niiden vaiheiden tunteminen ja tiedostaminen, jotka käymme läpi päätettyämme parisuhteen, voi auttaa sinua käsittelemään tilannetta . Eron miettiminen ei välttämättä tarkoita sitä, että pariskunta päätyy eroon.


Eron käsittely

Ulkopuolinen voi kuitenkin auttaa paljon asioiden ja tunteiden käsittelyn sekä . Tukea isältä isälle eron käsittelyssä. Yhden Vanhemman Perheiden liiton Itä- Suomen aluekoordinaattori Marjo Meriranta sekä vertaisohjaaja . Puhun eron ja sydänsurujen käsittelystä ja analysoin kliseistä aika parantaa haavat -väitettä :) Tässä muuten linkki Selviä erosta -kirjaani, . Eron hetkellä voi auttaa, jos ei näe toista jatkuvasti. Varsinkin jos jättäjällä on jo uusi puoliso, jätetyllä voi olla hankalampaa käsitellä eroa , jos .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit