sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Sukunimi info

Sukunimi info
Sukunimi info

Tiedot on yhdistelty koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Kunttuja on kaiken kaikkiaan 569. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.


Sukuyhdistyksen nettilehti . Ojansivujen lukumäärä eri vuosina: v. Sukunimi-infon tarkoitus on kertoa sukunimistä . Syöttämällä nimensä sivuston hakukenttään, . Tiesitkö, että esimerkiksi Virtaset ovat useimmiten etunimeltään Timoja ja että Halonen kirjoitettiin ennen vanhaan Haloin? Tässä yllä on mielenkiintoinen linkki, jonka kautta saa . This Pin was discovered by Natalie Holt Breen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Suvustani löytyy yksi harvinainen sukunimi, joka on ollut käytössä vain alle 21;llä. Löydä kymmenien tuhansien sukunimien alkuperä ja niiden merkitys.


Sukunimi info

Kaupan alan ja esimiestyön ammattilaiseksi! Careeria – huomisen tekijöille. Forsberg Printed Communication . A- ja L-junat Helsingin suuntaan eivät pysähdy Ilmalassa lauantaista 10. Welcome to official web site of Santa Claus Village in . Yrityspalveluseteli- info asiakasyrityksille järjestettiin 26.


Sukunimi info

AddThis Sharing Buttons. Emilia on latinalaisperäinen naisen etunimi. Sen miespuolinen vastine on Emil. Nimet ovat muunnoksia roomalaisesta sukunimestä Aemilius, joka merkitsee . Verkkojulkaisun päätoimittaja.


Seuroille Juniorit Seniorit Ladygolf . Yleinen: info (at)investium. Rekrytointi: rekry(at)investium. Henkilökohtaiset: etunimi. Opiskelijoiden sähköpostit ovat muotoa etunimi. Ympäri maapalloa havaitaan oudon näköisiä avaruusaluksia.


Sukunimi info

Mitään yhteyttä asialle ei löydetä – ellei sellaiseksi lasketa sitä, että samoissa . Vastaava hammashoitaja. Kiinteistönvälitys Uusimaa - Varsinais-Suomi – jätä asunnon myynti, ostaminen tai vuokraaminen asiansa osaavalle kiinteistönvälittäjälle. Laajemmat yhteystiedot. Raiskauksista epäilty on nimeltään Daffaie Waleed Khudhair Khalid (älkää kysykö, mitkä ovat etu- ja mitkä sukunimiä ). Sähköpostit ovat muotoa etunimi. Technopolis vuokraa Tampereen teknillisen yliopiston kupeesta joustavaa toimitilaa ja tarjoaa menestymistä edistäviä palveluja.


Ravintolan sähköpostit ovat muotoa etunimi. Vanhempi tutkija Sanna Suikkanen, Suomen ympäristökeskus SYKE (1. alkaen) puh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit