maanantai 30. tammikuuta 2017

Que tal 1 tekstit ja sanastot

Que tal 1 tekstit ja sanastot
Que tal 1 tekstit ja sanastot

KIELIOPPI JA HARJOITUKSET. Que tal tekstit ja sanastot sekä Que tal kielioppi ja harjoitukset. Kielioppi ja harjoitukset. Tekijät, Mäkinen, Matti Riiho, Ulla Torvinen, Maarit.


Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia. Kirjan muuttumattomiin . Matti Mäkinen - Ulla Riiho – Maarit Torvinen: ¿ Qué tal. Ainoastaan meillä on Que tal ? Kurssilla käytetään syksyllä oppikirjoja MÄKINEN, RIIHO,. Sanoma Pro), tekstikirjaa ( tekstit ja sanastot ) sekä harjoituskirjaa . Suositeltava opintovuosi ja lukukausi, 1. Posts about Qué tal -jatkokurssi (Aura) written by jmkann. Palasimme vielä kappaleen tekstien pariin ja kävimme läpi harjoituksia,.


Que tal 1 tekstit ja sanastot

A verbien taivutuksen kertausta numerot –100. Tekstikirjan tekstit Tekstikirjan CD. QUÉ TAL LAS VACACIONES? Lue kappaleen teksti A ja vastaa kysymyksiin lyhyesti suomeksi.


Tunnus: SPA8LH0Laajuus: op (h) Ajoitus: 1. Tuote tilapäisesti loppu. Haluan ilmoituksen kun tuotetta on . Atk-sanakirja : tietotekniikan monikielinen hakuteos : , Termit, määritelmät ja vastineet eri kielillä. Eduskuntasanasto = : Riksdagsordlista = Finnish Parliamentary glossary. Tammi) tekstikirjaa ( tekstit ja sanastot ) sekä harjoituskirjaa.


Lisää muistilistalle Poista muistilistalta. Robert Brantberg : Korpikenraali. Kappaleessa tulee paljon uutta sanastoa ja sen harjoittelemiseen kannattaa. Tämä kurssi on päättynyt. Espanjan alkeiskurssi ryhmä A, op.


Que tal 1 tekstit ja sanastot

Mihin Ángela tarvitsisi tietokonetta? Download COMETA Alaluokkien pitkän espanjan tekstikirja. Laila Hynninen Ventana kpl ja Ventana kpl – Lyhyt- ja. Verkkoharjoitusten avulla voit harjoitella sanastoa ja eri kielioppi-.


Ilmoittautuminen päättyy: 20. Arkipäivän sanastoa , rakenteita ja puhumisen harjoittelua tavallisimmissa. Kurssin pääpaino on matkailussa tarvittavassa sanastossa.


Oppimateriaali: ¿ Qué tal ? Hola, buenas dialogi. Viestintä ystävien kanssa. Suomi–espanja - sanasto. W abolish poistaa, lakkauttaa, kumota (esim. toimenpide). Alkeiskurssi ja alkeiskurssi muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jolla opitaan espanjan kielen perusrakenteet ja keskeisin käyttösanasto.


Jokaisella tekstisivulla on tekstin alla kohta, josta voi klikata ja kuunnella tekstin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit