maanantai 30. tammikuuta 2017

Työssäoloehto jytk

Ansiopäivärahaoikeus on työ- ja elinkeinotoimistossa (TE-toimisto) ilmoittautuneella työttömällä työnhakijalla, joka täyttää jäsenyys- ja työssäoloehdon. Päivärahan suuruus määritellään uudelleen työssäoloehdon täytyttyä, jos edellisestä enimmäismaksuajan alkamisesta on kulunut yli vuosi. Julkis- ja yksityisalojen työttömyyskassa – JYTK. Unemployment Fund for Public and Private . JYTK :n tiedote jäsenyys- ja työssäoloehdosta sekä päivärahan suuruudesta.


Voinko hakea marraskuusta lukien soviteltua ansiopäivärahaa omasta työttömyyskassasta ( JYTK ) nykyisen sovitellun työmarkkinatuen sijasta . Pienemmällä työtulolla (YEL,MYEL,TyEL) ei . Mikäli opiskelijajäsen työskentelee työttömyysturvalain työssäoloehdon. Opiskelija voi kerryttää ansiosidonnaisen työttömyysturvan työssäoloehtoa työskennellessään. JULKIS- JA YKSITYISALOJEN TYÖTTÖMYYSKASSA – JYTK. OFFENTLIGA- OCH PRIVATA SEKTORNS ARBETSLÖSHETSKASSA- JYTK.


Palvelupäällikkö Päivi Ruokolaisen mukaan työttömyysturvaan tulleissa muutoksissa merkittävintä on työssäoloehtoon tulleet kevennykset. Kun näitä viikkoja kertyy yhteensä 2 niin työssäoloehto täyttyy ja 500-päivän laskuri nollataan. Tänä päivänä työmarkkinat muuttuvat.


Aktiivisuusedellytys täyttyy . Työttömyyskassa seuraa aktiivisuutta. View valuable information and metrics for kela. Ahrefs URL Rating and Majestic Trust Flow amongst plenty of other SEO . Muutos ei koske niitä työttömiä, jotka täyttävät työssäoloehdon vuotta.


Enimmäismaksukausi alkaa alusta, kun täytät työssäoloehdon uudelleen. Työssäoloehtoon lasketaan myös esim.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit