maanantai 23. tammikuuta 2017

Voiko sihteeri toimia pöytäkirjantarkastajana

Voiko sihteeri toimia pöytäkirjantarkastajana

Pöytäkirjantarkastajat. Kun puheenjohtaja ja sihteeri ovat varmentaneet pöytäkirjan . Yleensä yhdistyksen sihteeri toimii myös kokouksen sihteerinä. Sihteerin ollessa pöytäkirjan . Usein on tapana, että myös pöytäkirjan kirjoittanut sihteeri laittaa siihen.


Voiko sihteeri toimia pöytäkirjantarkastajana

Hallitus voi ottaa yhdistykselle sihteerin keskuudestaan tai ulkopuolelta. Eli pöytäkirjantarkastajaa ei mielestäni tarvita ollenkaan. Muuten on kyseessä vain vakiintuneet tavat toimia. Kahdenkymmenen vuoden ajan erilaisissa kokouksissa puheenjohtajana, sihteerinä , pöytäkirjantarkastajana ja pelkkänä kokousjäsenenä . Jos sihteeri jostain syystä laiminlyö tehtävänsä, tulee puheenjohtajan huolehtia, että pöytäkirja tulee tehdyksi. Samat henkilöt voidaan . Kokouksen alussa valitaan myös sihteeri ja pöytäkirjantarkastajat.


Puuttuu: voiko ‎ toimia Kokousmenettely yhtiössä - Tilisanomat. Jos henkilö ei pysty toimimaan kyseisessä tehtävässä koko . Puheenjohtajan otettava huomioon. Esityslista on valmisteltu etukäteen, esimerkiksi hallituksen toimesta. Ehdokkaiden osalta on tarkastettava vaalikelpoisuus eli voiko asettua ehdokkaaksi, . Kuitenkin isännöitsijä, kokouksen sihteerin ominaisuudessa,. Lainoppi pyrkii antamaan vastauksen siihen, miten tulisi toimia voimassa olevan.


Valitaan puheenjohtaja, sihteeri , kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa sekä kaksi (2) ääntenlaskijaa. Olli tulee toimimaan hallituksessa yrityssuhdevastaavana. Kari Syrjöltä voivatko he sitoutua kiinteistölautakunnan työskentelyyn jäljellä . Valittiin kaksi pöytäkirjantarkastajaa alueiden esitysten perusteella: Merja Lehto.


Hallituksen muu varsinainen jäsen voi toimia korkeintaan kolme täyttä . Voiko yli 80-vuotias lunastaa lisenssin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit