tiistai 24. tammikuuta 2017

Flood valokuvio

Pieni heijastin = leveä valokuvio , paljon hajavaloa. Suuri heijastin = kapea valokuvio , vähän hajavaloa. Riippuu siitä, mihin haluut valoilla nähdä. Spottivalot näyttää paremmin kauas, flood - malli on leveä valokuvio , eli valaisee läheltä traktoria. W tehoLE leveä valokuvio.


Valokuvioon ja valon väriin on kiinnitetty erityistä huomiota jotta valo olisi. Small size quarantees easy installation. Powerful 20W flood light beam. Lisätieto: Deutsch DT liitin 2-pin. Kirkkaita ja laadukkaita työvaloja 2v takuulla.


Valokuvio työvalokäyttöön paras, eli hajottava ja lähelle konetta tai autoa leviävä. Musta lämmönkestävä muovikotelo, jossa integroidut jäähdytysrivat. Flood - valokuvio , neliömuoto. LED-valoa, erilliset heijastimet. Kestävä polykarbonaattilinssi.


Ei tieliikennekäyttöön . Deutsch liitin ja liittimen vastakappale johtosarjaan. Ruostumattomat ruuvit ja kiinnikkeet. Jykevä tuenta ja hyvät säätö mahdollisuudet. Valaisimella on iskunkestävyysluokitus IK08. Wear good shoes, walkways may flood in October rainy weather.


Optimoitu wide flood - valokuvio - Alumiinirunko - Polykarbonaattilinssi - TIR- optinen linssi: valonläpäisy - Sisältää takakiinnikkeen - Johto m. Nordic Ligths valot on EMC suojattu, mikä tarkoittaa että eivät . Tieliikenteeseen täydellinen valokuvio , jossa on pitkä kantama ja leveä v. Varasto- ja tehdasvalaistuksen projektit MAXLITE LED FLOOD LIGHT ja APOLO UFO LED HIGH BAY LIGHT. Rückfahralarm männlich weiblich. Leveä valokuvio ( flood ). Kapea valokuvio (spot).


Flood valokuvio
Flood valokuvio

Outlanderin keulalla käytössä bullboy mini-työvalot 2x20w leveä valokuvio. Työvalo 40W leveällä valokuviolla. Sopii erinomaisesti työkoneisiin, kuten metsäkoneet, kaivurit, puimurit ja muut koneet joissa tarvitaan laaja valokuvio lähialueelle.


Flood valokuvio

Ominaisuudet: Alumiinirunko. Tässä valokuvio ei onneksi ole niin kapea kun pelkäsin. Erittäin laajalla 140° valokuviolla varustettu työvalo. Integroitu Deutsch 2-pin.


Flood valokuvio
Flood valokuvio

YMPÄRISÄTEILEVÄ JA ALAS SUUNNATTU VALOKUVIO 1ast. A RAF CH-Chinook helicopter carries sandbags to Whaley Bridge dam to carry out major emergency repairs after the recent heavy flood. Vision X merkin alla oleva Spot - pistemäinen valokuvio.


Slangi: tekstitulvata (tietone-chat -ohjelmassa). Liittyy jotenkin valokuvioon ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit