perjantai 27. tammikuuta 2017

Kuuden euron sim

Kuuden euron simmi oli vasta alkua. Tässähän ei ole mitään rajaa! Euroopan reiluimmat puhepaketit.


Rajattoman reilut ja jäätävän nopeiksi viritetyt uudet . Moi Mobiililta saa nyt 4G-liittymän kuudella eurolla. Ylimenevistä gigatavuista hintaa tulee euroa per gigatavu,. Lue myös Järvisen perheen esimerkki ja kokemukset euron simmistä täältä. Kummastelimme usean sim -kortin sisältävää liittymää. DNA:n ja Elisan asiakkaat lähemmäs kuusi gigatavua.


En jaksa paljon miettiä tai vertailla, mutta nykyiset elisan liittymät meidän perheessä alkavat olla jo vanhoja ja paljon halvempiakin kai olisi . Nyt on pari laskua mennyt tililtä ja voin vahvistaa, että kaksi Moin sim korttia on . Paketin hinta on euroa kuussa. Kukin ylimääräinen sim -kortti samaan. Moi todella on kuuden euron liittymä!


Kuuden euron sim

Kuinka nopeasti sim -kortti toimitetaan? Jos haluat ylimääräisen sim kortin maksaa se euroa lisää kuukaudessa. Sim -kortteja voi myös hankkia lisää tarpeen mukaan.


Peruspaketti maksaa euroa kuussa ja se sisältää gigaa nopeaa 4G-dataa. Moi mobiilin tilille voit avata sinun omien tarpeidesi mukaan 1-sim -korttia, kyllä,juuri. Yksi sim -kortti maksaa euroa , ja tällä kuudella eurolla saat käyttöösi. Minulla on puhelimessa myös Moi sim -kortti, mutta puhelimen datan käyttö on. Liittymä sopii erittäin harvoille jotka tarvitsevat nettiä ja nopeutta vain kerran kuussa.


Kuuden euron sim
Kuuden euron sim

Päätin ottaa liittymän rajattomalla netillä, eli lasku vähintään euroa. Giga EU- dataa kuukaudessa jo kuuden euron liittymillekin! Tarjous on voimassa 15. Telia Prepaid on luotettava matkapuhelinliittymä, josta ei tule laskuja. SIM -kortteja halvan mobiilidatan . Liittymään valmiiksi ladatulla euron saldolla voit . G-verkossa (jopa 300M).


Parhaat tabletit parhaaseen hintaan! Valitse sinulle parhaiten sopiva iPad- tai Android -tabletti. Thaimaassa päivää toimiva datapaketti maksaa euroa. Yritin aktivoida sim -kortin vaan ei onnistunut. Ei kannata ostaa edes euron liittymää, se on vain rahan tuhlausta!


Kuuden euron sim

Sen jälkeen kortin voi vaihtaa ainoastaan HSL:n tai kuntien palvelupisteessä ja vaihto maksaa tuolloin kuusi euroa. Kortin vaihto onnistuu .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit