perjantai 20. tammikuuta 2017

Ytunnus rekisteri

Verohallinnon neuvonta (maksujärjestelyt ja perintä, verovelkarekisteri). Kaupparekisterin neuvonta. Y - tunnus yksilöi yrityksen, mutta tunnuksesta ei voi päätellä, missä . Yhdistysrekisteri ei lain mukaan kuulu yritys- ja yhteisötietojärjestelmään (YTJ).


Kun aatteellinen yhdistys merkitään yhdistysrekisteriin, se ei saa Y - tunnusta. HUOTee y - tunnuksen tilaaminen ja rekistereihin hakeutuminen hyvissä ajoin ennen ensimmäistä palkanmaksua. Y - tunnuksia hallinnoidaan Patentti- ja rekisterihallituksen (PRH) ja . Lomakkeessa kysytään mihin kaikkiin rekistereihin yhdistys haluaa liittyä, mutta pelkkää Y - tunnusta haettaessa kohdan voi jättää tyhjäksi, jos yhdistyksen . Lain §:ssä säädetään tietojen antamisesta yritys- ja yhteisötunnusrekisteristä (= YTJ:n tietopalvelusta). Samanaikaisesti yritys- ja yhteisötietolain kanssa . Taika Second Hand Shop.


Yritys ilmoittaa Y-lomakkeella, että toiminta loppuu 20. Rekisteri : Pasta Box mobiilisovellus-käyttäjät. Voit tarkistaa liikenteenharjoittajan voimassaolevat liikenneluvat sähköisestä palvelusta liikenteenharjoittajan nimen, y - tunnuksen , lupatunnuksen tai niiden . Järjestelmässä hallinnoidaan yritys- ja yhteisötunnuksia ( y - tunnus ), jonka antaa. Osoite: Teollisuuskatu 11.


Postitoimipaikka: LAPPEENRANTA. Funrunin tapahtumiin osallistuvia koskeva rekisteri. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus. Hauhon Säästöpankkisäätiö sr. Se on uuden yrittäjän tärkein rekisteri , johon toiminimi myös merkitään.


Olet myös näkyvillä Patentti- ja rekisterihallinnon (PRH) Virre tietopalvelussa. YTJ:n Yrityshausta omalla y - tunnuksella. Toiminnassa olevan yrityksen.


Tampereen korkeakoulusäätiön keskitettyjen IT-resurssien käyttäjärekisteri. Asiakas- ja markkinointirekisteri. Asianajotoimisto Heikki Oikkonen Oy. TMI ANNASTIINA KANTALA.


Tmi Annastiina Kantala. Lasten Liikunnan Tuki ry. Ohjelmisto- ja e-business ry. TIETOSUOJASELOSTE KERADUR SERVICE OY. JAVENDIA OY:n HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY.


Huoneistoketju Oy:n sisäiseen asiakasrekisteriin. Nimi: Kinnulan seurakunta. Karkiainen (Asta Heikkilä Oy).


Yhteyshenkilöt rekisteriä koskevissa asioissa: Marianna . Y - TUNNUKSEN HAKEMINEN OSASTOLLE.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit