maanantai 30. tammikuuta 2017

Rh1 lomake

Rh1 lomake

Huoneistojen muut tiedot il- moitetaan erillisellä lomakkeella. Tehtäessä esimerkiksi samanaikaisesti laajennusta ja muutostöitä alkuperäiseen rakennukseen on nämä rakentamistoimenpiteet ilmoitettava eri lomakkeilla. Täytetty lomake toimitetaan kunnan rakennusvalvontaviranomaisille.


Befolkningsregistercentralen JEN. Uusi rakennusluvan tunnus kunta lupanumero. Mikäli pohjakatselmusta ei ole suoritettu, täytetään lomake. Lupahakemusten lomakkeet ja liitteet. Lomakkeet ja hakemukset.


Ilmoitus rakennuksen poistumasta. Vastaava työnjohtaja-hakemus (10kB). Jätevesi selvityslomake. RHtäyttöohje (pdf) (5 KB). Lisätietoja kaavoituksen sivuilla.


Selvitys rakennuspaikan perustamis- ja pohjaolosuhteista (1kB) . Rakennusvalvonnan lomakkeet. Tälle sivulle on koottu rakennushankkeisiin liittyvät tärkeät lomakkeet. Vastuuhenkilöiden tiedot ilmoitetaan . Tältä sivulta löydät yleisimmät käyttämämme lomakkeet.


Rh1 lomake

Kaarinan rakennusvalvonnassa asioiden hakeminen onnistuu myös muiden laatimilla . Asuinhuoneistolomake silloin, kun on kysymyksessä kaksi tai useampia huoneistoja . RH) täytetään jokaisesta rakennuksesta ja toi-. Asiakirjojen tilauslomake. RH2), jos rakennetaan useampia asuinhuoneistoja . PDF-muotoisten lomakkeiden lukemiseen ja tulostamiseen tarvitaan Adobe Acrobat Reader -ohjelma,.


Rh1 lomake

RTF- lomakkeet voit avata, täyttää ja tulostaa esim. Mikäli havaitset puutteita lomakkeiden toiminnassa, ilmoita siitä esim. Ladattavia hakemuksia ja lomakkeita. Voit myös käyttä sähköistä Lupapiste. Vakituiseen asuinkäyttöön tulevista rakennuksista on täytettävä lisäksi Huoneistotiedot RH-lomake.


Jatkoaikahakemukselle ei ole erillistä lomaketta , vaan sen voi tehdä suoraan. RH- lomake jokaisesta rakennuksesta erikseen. Kunnan e-palvelut, e- lomakkeet ja muut lomakkeet. Ohjeita ja lomakkeita.


Rh1 lomake

Väestörekisterikeskuksen lomakkeet. RH2-asuinhuoneistotiedot (tarvittaessa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit