perjantai 20. tammikuuta 2017

Singapore uusivuosi

Singapore uusivuosi
Singapore uusivuosi

Kuulisin mielelläni kokemuksia! Sää on ilmeisesti siihen vuodenaikaan hyvä? Reilu vuosi sitten makasin Filippiineillä Puerto Princesalaisessa hotellissa kuumehoureissa, kun vuosi vaihtui. Etenkin Australian suurimmassa kaupungissa Sydneyssä nähtiin . Tarjolla on futuristisia nähtävyyksiä, erinomaista ruokaa ja valtavia ostoskeskuksia. Uuttavuotta on jo juhliittu Aasiassa.


Paljon mannerkiinalaisia olikin . Kiinalainen uusivuosi koittaa jälleen. Samankaltaiset kuvat: uusi vuosi juhla kiinalainen uusivuosi vuosi onnellinen. Kuinka paljon maksaa taksi lentokentältä keskustaan . Himokselta vauhtia uuteen vuoteen! Vuodenvaihteen odottava tunnelma on aistittavissa jo vastaanotossa, kun juhlijoita . Singaporen nähtävyyksiä - Sentosa. Arabiemiirikunnat, Abu Dhabi, Islamilainen uusivuosi (Hijri).


Singapore uusivuosi

Ota nelijalkainen ystäväsi mukaasi ja juhli uuttavuotta kanssamme. Nauti uudestavuodesta yhdessä koirasi kanssa, ilman ilotulitteita! Tee varauksesi täällä ! Cape Townissa pukeudutaan muutenkin tosi rennosti ja koska suunnitteilla on viettää uusivuosi vielä rentojen kotibileiden merkeissä, niin korkeimmat korkkarit. SINGAPORE - käärmeen vuosi, erikoisblokki - Postituore blokki. Toki paikka kiehtoi, koska vanhempani ovat 80-luvulla tehneet . Itävalta Wien Uusi Vuosi.


Singapore uusivuosi

Uuden vuoden vastaanotto Wienissä. Tule kuulemaan mestariteoksia musiikkihallissa. Suurten säveltäjien, wienervalssin ja suklaisen . Kiinlainen uusivuosi on tänä vuonna 3. Sen yhteyteen liityvä loma kiinalaisilla on päivää ja se alkoi viime viikolla. Suurin tapahtuma vuosittain on ehdottomasti kiinalainen uusivuosi , joka kannattaa kokea.


Meidän tavallisella euron. Välissä tutustumme Kuala . Keskeisimmät juhlat Indonesiassa ovat muslimien uusi vuosi , paastokauden . Kaupungista kokemuksia Aikuiseen makuun. Perheelleni oli kiinalainen uusivuosi. Vietä joulu upealla Tansanian safarilla ja aloita uusi vuosi Sansibarilla.


Singapore uusivuosi
Singapore uusivuosi

Yövy hyvätasoisessa safariteltassa Tarangiressa ja koe safarin lumous Ngorongorossa . Berliini – Saksan pääkaupunki ja Euroopan trendimekka tarjoaa uudenvuodenaattona vuoden juhlat. Uusivuosi Berliinissä on Euroopan suurin . Unohtumaton Kaukoidän risteily tasokkaalla . Jos rakastat näyttäviä ilotulituksia, Rion uusivuosi on sinua varten. Posts about uusivuosi written by savoylaiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit