keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Kokouksen päätösasiat

Kokouksen päätösasiat

Tällaisia asioita harjoituksissamme ovat esimerkiksi . Kokouksen ydin muodostuu päätösasioista. Siksi asian käsittelyn kaava on syytä tuntea perin pohjin. Kun päätösasiat käsitellään kaavamaisesti, aina samalla . Puheenjohtaja johtaa asian käsittelyä asian. Puheenvuoro voidaan pyytää esimerkiksi kättä nostamalla tai sanomalla . Vain poikkeustapauksissa kokoukseen voidaan ottaa päätösasia esityslistan ulkopuolelta. Tiedotus- ja keskusteluasioita voi tuoda vapaammin kokouksiin ja . Lopputoimet: MUUT MAHDOLLISET ASIAT.


Alkutoimet : Suomen Lions-liitto ry . Yhdistyksen kokouksen avaa puheenjohtaja tai varapuheenjohtaja. Virallisissa kokouksissa asioiden käsittelyjärjestys etenee kokouksen kulun yleiskaavan. Päätettävät asiat ovat . Varsinaiset päätösasiat muodostavat kokouksen tärkeimmän osan. Ne ovat asioita , joissa kokous päättää yhdistyksen toiminnasta tai henkilövalinnoista. Tietopaketti yhdistyksen vuosikokouksen järjestämisestä: mitä tapahtuu ennen kokousta , kokouksen aikana ja kokouksen jälkeen.


Entä mitä puheenjohtajan ja . Sihteeriksi valitaan yhdistyksen sihteeri tai joku muu kokouksen valitsema henkilö. Esityslista laaditaan kokouksen valmisteluvaiheessa. Kaikki kokouksessa käsiteltävät asiat eli päätösasiat valmistellaan huolellisesti.


Kokouksen päätösasiat

Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Hyväksytään kokouksen esityslista. Käsitellään hallituksen laatima toimintakertomus . Riittävien taustatietojen lisäksi on hyvä kertoa kokoukselle miten säännöt . Kokous jatkuu asia kerrallaan eteenpäin. EDELLISEN KOKOUKSEN MUISTIO. Ei käsitelty edellisen kokouksen muistiota.


Espoon kaupunginhallituksen . Asialista hyväksyttiin. Katsottiin edellisen kokouksen päätösasiat ja hyväksyttiin muistio. Valitaan seuraavaksi toimintavuodeksi yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja. Vahvistetaan hallituksen . Jokainen Helsingin Ekonomien jäsen voi osallistua kokoukseen. Kulttuurilautakunnan 13.


Periaatteessa perustavan kokouksen voi pitää myös perustajajäsenten minimimäärän (kolmen henkilön). Perustavan kokouksen päätösasiat ( soveltuvin osin) . Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit