torstai 26. tammikuuta 2017

Tilastokeskus väestö kunnittain

Tilastokeskus väestö kunnittain

Kuntien väestö ja ikärakanne 31. Edellisen vuoden väestötiedot julkaistaan vuosittain maaliskuun lopussa. Sen sijaan esimerkiksi Keminmaan . Kuva Keski-Suomen väestön ikärakenne kunnittain ja prosenttiosuuksittain. Uusimaa-tietopankista löydät Uuttamaata ja sen kuntia koskevaa tilasto - ja.


Tilastokeskus väestö kunnittain

Kertoimet on laskettu viime. ETELÄ-SAVON SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUT. Asukasluku Asukasluku Asukasluku Asukasluku Asukasluku . Keskeiset tunnusluvut -aineisto kuvaa seudun kehitystä väestön , palveluiden,.


Helsingin seudun aluesarjat on tilastotietokanta , joka muodostuu kolmesta. Mäntsälän kunnan väestönmuutosten kuukausitilasto (ennakkotiedot). Nurmijärven kunnan Tableau-sivustolla. Tilastotietoa kunnasta.


Tilastokeskus väestö kunnittain

Suomesta, kunnittain , postinumeroalueittain tai karttaruuduittain. Pohjoiskarjalaisia oli. Väkiluku , pinta-ala ja asukastiheys. Maakunnan kehitystä koskevaa tilasto - ja . Aluetta klikkaamalla saa lisätietoa asukasmäärästä ja kielisyydestä. Väestö tilastoalueittain 31.


Karttaa voi siirtää pitämällä hiirtä pohjassa. Haasteena on maakunnan väestön jo pitkään jatkunut väheneminen. Samalla, kun Suomen väestö ikääntyy, yhä useampaa kuntaa koskettavat. Salon seudun kuntaa päätti liittyä yhteen.


Tilastokeskus väestö kunnittain

Ilmajoen kunta on ostanut tärkeimmät väestö - ja työpaikkatilastot. Kymppi-Moni –hankkeen 2. Ulkomaan kansalaisia Suomessa yht. Kartassa on punaisella ne kunnat (171), joissa syntyi alle 50. VÄESTÖNLISÄYS SEUTUKUNNITTAIN (70). Satakunnan väestön määrä on laskenut 5 . Aineisto sisältää seuraavat tilastotaulukot.


Asuntokunnat henkilöluvun mukaan 1. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tilastotietoja täydentävät Kuntaliiton, Kelan ja. Tyrnävän väestörakenne ja väestön ikärakenne. Kunnan nimikkolajeja ovat kuusi, kuha ja neidonkorento. Kuihtuvien kuntien ja kaupunkien lista on pitkä kuin nälkävuosi, käy ilmi.


Tilastokeskus väestö kunnittain

Aluejakoina ovat kunta , seutukunta ja maakunta. Jos haluaisit uutta tilastotietoa tai jos havaitset tilastoissa puutteita, ota yhteyttä. Kelan väestötilasto kuvaa vuoden viimeisenä päivänä Suomessa vakituisesti asuvaa väestöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit