perjantai 6. tammikuuta 2017

Pubivisa kysymyksiä

IS:n pubivisa on yleisvisa, jossa on neljä aihealuetta: ajankohtaiset uutiset ja asiat, viihde, yleistieto ja urheilu. Osa kysymyksistä on ihan perus . Birdie, Veikko Sailola teki hyviä kysymyksiä. Että onko tullut Trivial Pursuitin kysymykset opeteltua ulkoa?


Kysymykset jaetaan yleensä esimerkiksi viiden tai . Me Naisten ratkaisevassa, lopullisessa visailuvisassa . Mielestämme pubivisa - termiä tulisi käyttää ravintolaissa tai pubeissa. Sinällään asiasta ei ole haittaa, koska käytännössä kysymyksessä on aina sama asia. MT:n tietokisassa perjantaisin voit testata, muistatko lukemasi faktat viikon varrelta.


Satavuotiaan Suomen tuntemusta testataan tietenkin sadalla kysymyksellä. Mukana on historiaa ja nykyaikaa, tiukkoja faktoja ja leikkimielisiä . Seuraavassa syyskuun tietokilpailun kunniataulukko: 1. Ilkka Hoviseppä pistettä. Jokaisessa ravintolassa on viikkovisoja ja oma finaali jossa . Iltalehden kysymyksen klassikkovisa mittaat todelliset tietosi. Kuka tahansa pystyy kysymään vaikeita kysymyksiä , mutta keksipä helppoja! Jos kysyjänä on itse tietäjä, . Posts about pubivisa written by tomistro ja saastis.


Pubivisa kysymyksiä

Seurahuoneen visa on siis jaettu neljään viiden kysymyksen settiin, settien välissä on tupakkatauko. Tämä kysymys esitetään jossain kuluvan viikon visoista! Jos tiedät vastauksen, älä kuitenkaan.


Hyvä tietokilpailukysymys on sellainen, jonka vastauksen haluaa kuulla, vaikkei sitä olisi tiennytkään. Usein hyvä kysymys on myös . Krista Kiuru Sirpa Paatero Aino-Kaisa Pekonen. Viihdyttävä visasisältö - uutta kysymystä joka päivä - Laajasti eri aihealueista . Suomen suosituin pubivisa SUOSITUINVISAPALVELU! Testaa tietosi ja opi uutta ilmastonmuutoksesta ja ympäristöstä Tiedekulman pubivisassa. Mukaan voi saapua yksin tai lyödä joukkueen kanssa . Pubivisan perusteet Matias Hilden.


Pubivisa kysymyksiä

Järkevämpää ajanvietettä ilmaiseksi! Pelaa Mahjongia, Sudokua, erilaisia nettipelejä tai useita visoja. Voit myös tehdä oman tietovisasi. Voi sanoa, että on tullut näitä pubivisojakin kierrettyä ja lopulta täysin samat kysymykset toistuvat visoissa aika harvoin”, Kalliolevo sanoo.


Kuokantalon pubivisa on leikkimielinen, mutta yleistietoa vaativa tietokilpailu. Kauden voitto ratkaistiin extra- kysymyksellä , jossa ET veti pidemmän korren ja .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit