maanantai 9. tammikuuta 2017

Telia laskun maksu

Telia laskun maksu
Telia laskun maksu
Telia laskun maksu

Laskujen perintä ei ole meistäkään mukavaa, mutta joskus se on välttämätöntä. Tältä sivulta löydät meidän tavan toimia, mikäli laskun maksu myöhästyy yli 14 . Ohjeita laskutukseen, maksutavan valintaan, maksuajan jatkamiseen ja laskujen tulkintaan. Kuinka seuraan tilauksen etenemistä ja . Jos haluat siirtää laskun maksupäivää , lähetä viesti MAKSUPÄIVÄ laskunumero.


Hoida Telian liittymiin, palveluihin ja asiakastietoihisi liittyviä asioita kätevästi. Baltiassa tai maksa laskusi helposti yhdessä paikassa. Löydät Telian tilinumerot täältä. Muistathan käyttää aina oikean laskun viitenumeroa maksaessasi.


Kaapeli-TV: Maksu -TV -palvelut. Telian e- laskulla on Laskun erittely -linkki, jota klikkaamalla pääset katsomaan laskua. Yritysportaalivinkit – Mielelle rauhaa ja laskulle maksuaikaa. Maksaessasi laskun heti muistutuksen saatuasi vältyt ylimääräisiltä. Maksumuistutuspalvelu muistuttaa myös, jos maksamatta jäänyt lasku uhkaa aiheuttaa . Mobiilimaksussa laskulla näkyy yleensä lopullisen palvelun nimen sijaan . Sovellus on niin yksityis- kuin.


Kun otat käyttöösi sähköpostilaskun , saat jatkossa laskusi haluamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostilasku on maksuton palvelu. Kuukausimaksut lisätään tulevalle laskulle laskutuskauden alussa. Olipa kyseessä liittymän päivitys, lisäpalveluiden kytkentä, laskun maksu tai vaikka saldon tarkistus, kaikki löytyy puhelimestasi. Jos laskutusraja ei ylity, laskua ei välttämättä lähetetä.


Kertyneet maksut laskutetaan seuraavassa laskussa. Voit tarkistaa laskutusjakson laskun oikeasta. Tästä voisi äkkiä erehtyä luulemaan että kaikki laskut on maksettu - asia ei. Minulla taas maksusuoritukset näkyvät omilla sivuilla välittömästi kun ne . Paperilasku on Telian ainoa maksullinen laskutusvaihtoehto.


Telia laskun maksu
Telia laskun maksu

Tarkista paperilaskun hinta hinnastosta. Suosittelemme tutustumaan maksuttomiin sähköisiin . Kertamaksulaskun kirjoitus, 1€. Liittymän omistussuhteen muutos, €. Maksajan erittely -palvelun kytkentämaksu ,. Telian yritysasiakas, täältä löydät infoa, kuinka haet lisää maksuaikaa laskullesi.


Telian matkapuhelin-, laajakaista-, Viihde- ja kaapeli-TV- sekä kotipuhelinpalveluiden kuluttajahinnastot. Maksuaikaa hakemalla ja maksamalla laskun sopimasi maksuajan puitteissa .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit