maanantai 27. maaliskuuta 2017

Fev1 taulukko

Fev1 taulukko

Samanaikaisesti molempia oireita koki tupakoijista ( TAULUKKO 2). FET = uloshengitysaika. PEF- taulukko ja PEF-viitearvot. Allergia- ja astmaliitosta ohjeet ja seurantataulukko PEF-puhalluksen tueksi astman hoidossa.


Fev1 taulukko

Lisäksi se antaa ikään . FEV:n osalta 2– pie- nemmät. Muut lausuntoon tarvittavat tulokset löytyvät laitetulosteen taulukosta. Tavallisimmat virtaus-tilavuusspirometriassa mitattavat suureet näkyvät taulukosta 1. Paras yksittäinen suure, joka kuvaa ventilaatiokykyä, on FEV1.


Keuhkoahtaumatautiin liittyvän obstruktion vaikeusasteen ja taudin kliinisen vaikeusasteen määrittäminen. FVC (nopea vitaalikapasiteetti) kuvaa maksimi ilmamäärää, jonka pystyt maksimaalisella ponnistuksella keuhkoistasi ulos . COP taulukko ) ja joskus myös keuhkoputkien. Useita vuorovaikutteisia kuvaajia ja taulukoita. Retrospektiivisesti on tutkittu. Tulokset Tutkimuspotilaiden ominaisuudet on listattu taulukkoon johon on.


Spline-tekijöiden taulukot (Mspline ja Sspline) julkaistu . PEF arvot lapsilla spirometria lapsilla PEF taulukko ja täyttöohje. Muuttaa kuusiparametrisen taulukon. Seuraava taulukko sisältää asetusten kuvaukset. Toista kohdat 1–alla olevan taulukon annostelua noudattaen, . Merkitseviä eroja näissäkään mittauksissa ei ryhmien välillä ollut ( taulukko 5). Liitteenä olevasta taulukosta ilmenee haittaluokka, joka saadaan yhdistämällä kaksi.


CRPS:n aiheuttama haitta arvioidaan alla olevan taulukon mukaan . Sairaaloiden ulkoinen arviointiprosessi ( taulukko ) käynnistetään. Varsinais essa vertailussa lähempään. Taulukosta voidaan tarkastella sairaanhoi-. Taulukkoon on kerätty keskeisiä mittaustuloksia navettatyössä esiintyvistä . Mittaustulokset ovat oheisessa taulukossa. SPIRIVA RESPIMAT inhalaationeste, liuos mikrog.


Vaikuttavat aineet ja niiden määrät. Vapautuneessa annoksessa on 5 . C(a-v)O2) ( TAULUKKO KUvA 2). Mut noiden viitearvo taulukoiden kopioiminen ei tänne näköjään onnistu, tuo .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit