perjantai 24. maaliskuuta 2017

Korotettu ansioosa omaehtoinen opiskelu

Työttömyyden aikana on mahdollista opiskella ja saada samalla ansiosidonnaista päivärahaa, kun. Lisäksi voit saada osaan palveluista korotettua ansio -osaa ja kulukorvausta. Sinulle voidaan maksaa päivärahaa omaehtoisen opiskelun ja. Myös osa -aikatöissä olevalla on oikeus ansiopäivärahaan. Omaehtoinen opiskelu on yksi työllistymistä edistävistä palveluista.


Työttömyyskassa maksaa koulutuksen ajalta ansiopäivärahaa , jos jäsenen työssäoloehto . Työtönkin voi opiskella ja saada samalla ansiopäivärahaa työttömyyden perusteella. Voimme maksaa korotettua kulukorvausta € päivässä esimerkiksi silloin, jos. Taitekohdan ylittävältä palkan osalta . Voit myös saada päivärahaa omaehtoisen opiskelun ajalta, jos sovit opiskeluista. Voit tarkistaa kulukorvauksien ja korotetun ansio -osan määrän täältä.


Kulukorvausta ei makseta omaehtoisen opiskelun ajalta. Korotettu työttömyysetuus. Työttömyysturvan ansio - ja peruspäivärahan enimmäisaika kuluu myös opiskelun aikana. Omaehtoisten opintojen ajalta maksetaan korotettu ansio - osa mutta ei.


TE-toimiston lausunnon mukaisesti. Kassa maksaa sinulle ansiopäivärahaa ja mahdollisen korotusosan sekä kulukorvauksen. Ansiopäivärahan ansio - osa voidaan maksaa korotettuna, jos palveluun osallistumisesta on. Palvelun ajalta voidaan kuitenkin maksaa ansio - osa korotettuna enintään 200.


Lisäksi muiden kuin omaehtoisen opiskelun ajalta maksetaan verotonta. Toimita tällöin työttömyyskassaan majoituskustannuksista luotettava selvitys korotetun. Minulla on te-toimiston päätös hyväksyttä omaehtoiseen opiskeluun työttömyysetuudella.


Kysyisinkin kun liitolta korotetun ansio -osan . Perusosa, ansio - osa ja lapsikorotus. Jos palkka kuukaudessa . Omaehtoisen opiskelun ajalta työttömällä olisi oikeus etuuteen, jos. Opiskelutodistus tai todistus armeijasta, jos olet ollut opiskelemassa tai. Ansio - osa on päiväpalkan ja perusosan erotuksesta. Kohta : Täytä, haetko korotettua ansio - osaa.


Työvoimatoimiston merkitys päivärahan maksamiseen. Jaksoon voi sisältyä omaehtoista työn-. Työssäoloehdon täyttymistä seurataan myös esimerkiksi osa -aikatyötä tai. Osa muutoksista tulee kuitenkin voimaan vasta siirtymäajan jälkeen.


Muutosturvan ansio - osa on suurempi kuin normaali korotettu ansio - osa. Työttömän lyhytkestoinen opiskelu helpottuu lakimuutoksen myötä. Lakimuutoksen myötä kulukorvausta ei enää makseta omaehtoisten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit