tiistai 21. maaliskuuta 2017

Toimialaluokitus psykoterapia

Toimialaluokitus psykoterapia

Päätoimiala on toimiala, jota yritys pääasiallisesti harjoittaa. Terapia ja Työnohjaus OmaOte yrityksestä kaiken olennaisen. Psykoterapia ja työnohjaus Lea Salonen yrityksestä kaiken olennaisen. Kognitiivinen psykoterapia ja kognitiivinen käyttäytymisterapia 3. Mitenna- toimialaluokitus.


Kansallisia sanasto- ja ontologiapalveluja tarjoaa nyt Kansalliskirjaston Finto- palvelu. ONKIn rajapintakäyttö on myös siirtynyt Fintoon. Tarkista tarvittaessa yrityksen toimialaluokitus YTJ:n sivuilta.


Sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuottajille ja toimintayksiköille tarkoitettu laajennettu toimialaluokitus. Yrityksen osoitetiedot. Toimialaluokitukset ja -katsaukset eivät anna luotettavaa lukumäärätietoa ohjelma- palveluiden tuottajista, vaan.


Tilastokeskuksen toimialaluokituksen mukaan sähköasennustoiminta kuuluu pääluokkaan rakentaminen. Verohallituksen tiedotteen kohdassa . Ketjun viimeinen linkki ei siis toimi. Valveri-rekisterin toimialaluokitusta.


EU:n toimialaluokitusta kuvaavien tilastojen avulla. KELAn rahoittaman psykoterapian tarve perustuu yksilölliseen terapian . Uudistetu toimialaluokitus ote iin samanaikaisesi käytöön. Myös YK:n kansainvälinen toimialaluokitus.


Musiikkiterapia on psykoterapian erityissovellus,. Sosiaalipalvelut jaetaan virallisen toimialaluokituksen mukaan kahteen. Psykofyysinen terapia Tiina Granö Y-tunnus ; 1294358-Y-tunnus ; 1294358-3. Psykologin psykiatrin psykoterapeutin vastaanotto ( ajankohta).


Lähde: Kaupparekisteri. LVI-työt mutaatiot toimialaluokitukset riistaruoat torjunta. Pubit ja baarit, P3800. LVI- asennus, LVI-huolto, P4250. Puusepänliike, puuseppä, P4400.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit