torstai 23. maaliskuuta 2017

Hämeen poliisi tilannekeskus

Hämeen poliisi tilannekeskus
Hämeen poliisi tilannekeskus

Kortittomat ja päihtyneet kuskit työllistivät ( Häme ). Lahdessa henkilön etsintä on ohi ( Häme ). Kuninkuusravit Lahden Jokimaalla on päättyneet. Hämeen poliisilaitoksen yhteystiedot. Poliisin kannalta ravit sujuivat todella hienosti.


Hämeen poliisi tilannekeskus

Tapahtumaan oli poliisilla vain . Welcome to the official Twitter account of Häme Police Department. The official facebook account of Häme Police Department. Jääkiekon MM-kultajuhla sujui poliisin näkökulmasta yllättävän rauhallisesti. Verkkoasiointi ja ajanvaraus I Valtakunnallinen neuvontapalvelu I Rikosilmoitusten vastaanotto I Esitutkintapöytäkirjojen . Poliisi oli sisällä piiritetyssä rakennuksessa ja suoritti tarkastuksia. Poliisi muistuttaa kuitenkin, että rattijuopumukseen voi . Poliisi sai tiistai-iltana ilmoituksen käsiaseen kanssa liikkuneesta miehestä.


Poliisi vahvistaa tutkivansa tapausta, mutta ei viikonloppuna kertonut. Tien tukkinut rekka-auto saatiin tieltä pois, kertoo poliisi. Noin kello 16:n aikaan 26-vuotias mies oli . Jyväskyläntiellä Heinolassa tapahtui tänään kello 18.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit