torstai 30. maaliskuuta 2017

Teknos visa peittosuoja

Teknos visa peittosuoja
Teknos visa peittosuoja

Vesiohenteinen, alkydivahvisteiseen akrylaattisideaineeseen pohjautuva peittosuoja ulkokäyttöön. Tuotteen hieno koostumus antaa peittävän suoja jättäen . Puolihimmeä peittosuoja ulkokäyttöön. VISA PEITTOSUOJA 9L PM1. Antaa peittävän suojan jättäen puun pintakuvioinnin näkyviin . Kestävä ja tyylikäs peittosuoja kaikille puurakennuksille. Jättää puun syyt kauniisti näkyviin.


Teknos visa peittosuoja

Hover over image to Zoom. Aurinko on taas palannut! Nyt olisi loistava sauma aloittaa ulkomaalaushommat! Tuote sopii sekä peittävän maalin että kuulotteen päälle - sopivat sävyt löydät ULKOVÄRIT-värikartastamme.


Iloisen väriset rakenteet ja elementit ovat mukana luomassa festarikävijöille unohtumattomia elämyksiä. Peittosuojan etuna on hengittävyys ja . Nykyiseltä sivulta löydät tarjouskampanjasta tuotteet ovet, teknos ,. Huippuluokan siveltävyys ja levittyvyys takaavat. Ne ovat säänkestäviä ja . Teknoksen ulkomaalit tarjoavat lukuisia. Turha merkkaa mitä mikäkin oli, kyl mä muistan. Muodostaa vedenkestävän, mutta . Teknos Talomaali Hinta ideoita ja ehdotuksia.


Teknos visa peittosuoja
Teknos visa peittosuoja

Stories Story Shares. Visa - peittosuojan levittäminen oli helppoa. Puunsuojan tai peittosuoja varmistaa, että puun pintaan syntyy suojaava pinta, joka estää vaurioiden muodostumisen puuhun. LTU Oy:n kokonaisvaltainen laatu syntyy tuotevalinnoista. Käyttämämme sisämaalit, ulkomaalit ja tasoitteet sekä käyttöturvallisuustiedotteet.


PERUSKYLLÄSTE VTÖN 10L TEKNOS , AST. Koti on se paikka, josta aamu alkaa ja jonne päivä päättyy. Iso osa elämän tärkeistä hetkistä tapahtuu kotona kaikkein .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit