tiistai 21. maaliskuuta 2017

Matkalaskulomake 2019

Matkalaskulomake 2019

Sinun tarvitsee vain täyttää. Saadaksesi päivärahat ja kilometrikorvaukset, täytyy sinun tehdä matkalasku. Miten matkalasku tehdään minuutissa? Jos työmatkailu on epäsäännöllistä, matkalaskun tekeminen sujuu helpoiten käyttämällä valmista matkalaskulomaketta.


Ennen kuin kilometrikorvaukset kilahtavat pankkitilillesi, sinun on tehtävä työnantajallesi matkalasku. Tilaa uutiskirjeemme ja lataa ilmainen . Työnantaja maksaa sinulle päivärahaa, kun olet ensin tehnyt matkalaskun asiaan liittyen. Lataa ilmainen matkalaskupohja, johon . Junalippu, mistä – mihin.


Tågbiljett, från – till. Train ticket, from – to. Linja-auto, mistä – mihin. Bussbiljett, från – till. Työntekijän on tehtävä työmatkasta matkalasku.


Alkuperäiset kuitit liitettävä lomakkeen mukaan. Taksi, juna, linja-auto, metro, lento ym. Etunimi Tämä vaihtoehto on pakollinen. Sukunimi Tämä vaihtoehto on pakollinen. Sähköposti Tämä vaihtoehto on pakollinen . Lentokone (kuitti liitettävä matkalaskuun).


Matkalaskulomake 2019

Taksi (kuitti liitettävä matkalaskuun). Pysäköinti (kuitti liitettävä matkalaskuun). MS Word -tiedosto, matkalaskun saajan tiedot (2). Korvauksen hakija ( nimi ):.


Matkalaskulomake 2019
Matkalaskulomake 2019

Kansalaisopistojen liiton matkalaskulomake. Allekirjoitettu matkalaskulomake ja kulutositteet lähetetään KoL:n toimistoon osoitteeseen Annankatu A 1 . Tarvitaan palkkaa, päivärahaa tai kilometrikorvausta maksettaessa. ELY-rahojen tilityslomake (doc) – lomake on täytettävä kaikista . Journalistiliitto ry Osoite. Radio- ja televisiotoimittajien liitto.


Alla Psykologiliiton matkalaskulomakkeet. Tulosta tarvitsemasi lomake ja postita se. Osapäiväraha 1- € ( - h). Nimi: Hetu: Osoite: Posti nro ja-paikka: Tili nro: Joukkue:.


Päivämäärä, Henkilönumero . Matkalasku ja kulukorvaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit