perjantai 31. maaliskuuta 2017

I e lyhenne

I e lyhenne
I e lyhenne

Ie Ohjattu sivulta IE Loikkaa: valikkoon, hakuun. Ie tarkoittaa seuraavia : interlingue, ISO 639--koodi ie , kieli. Samantapaisia käännöksiä ilmaisulle i. Niin kuin ehkä nyt arvata saattaa, myös i. Lyhenne tulee sanoista ” id est” ja sen suomalainen vastine on sana . Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä!


International Fund for Agricultural Development, Kansainvälinen maatalouden kehittämisrahasto. Tähän luetteloon on koottu yleisiä tai eri tavoin ajankohtaisia lyhenteitä. Luettelossa on aina tohtorintutkinnon lyhyempi lyhenne. Tunnus oli lyhenne sanoista ”Timor Português”, koska alue oli alun perin Portugalin siirtomaa.


I e lyhenne

Bosnia-Hertsegovina, ba. Taulukossa käytetyt lyhenteet : = numero X = numero tai kirjain L = kirjain S = kirjain, numero tai muu merkki. Tässä ovat kaikki RuneScapen lyhenteet tai ainakin melkein.


I e lyhenne

Example, In example (esimerkiksi) . Vaihtoehtoisesti oikea kirjoitustapa voidaan lisätä hakasulkeissa, jolloin korjausta edeltää lyhenne ” i. Lyhenteen kaksi p-kirjainta liittyvät latinalaiseen tapaan ilmaista monikko. Ohessa on kokoelma suomalaisia, ruotsalaisia ja latinalaisia lyhenteitä , joihin. Miksi englannissä käytetään latinalaisia lyhennyksiä i. Lainasanojen lyhenteet koska exempli gratia on pitkä pätkä kirjoittaa . Esteettömyys, IE ja vieraskirja - Demo 8. Toisaalta IT on niin hyvin tunnettu lyhenne , että title -ominaisuus ei ole välttämätön.


JULKAISUJEN NIMIEN LYHENTEET. Jos julkaisun yhteydessä mainitaan. Mitä meille tapahtuu kun kuolemme? KY (tai ky), IU ja IE tarkoittavat kaikki samaa asiaa, kansainvälistä yksikköä. IU on englanninkielinen lyhenne sanoista international unit tai . ML, Multilingual, monikielinen.


I e lyhenne
I e lyhenne

IE , International English, englanti UK. SL, Single Language, valinnainen yksi kieli. Luettelo Uudenmaan ja Helsingin piirin seuroista aakkosjärjetyksessä (joko lyhenne tai koko nimi) Jos huomaat virjeitä tai seuran nimen puuttuvan, ilmoita . Eri päiväkotia tutkiessa törmäsin tähän, että esim. Hovipellolla on myös ie ryhmä. Mieleeni tuli että olisiko erityislapsia, mutta lyhenne aika outo . Merkissä Möbius-nuolten keskellä numero ja usein, ei tosin aina, sen alla lyhenne muovin kemiallisesta nimestä.


Jos haluat lisätietoa, käy osoitteessa . Lyhenteet CBRNE ja CBRN tulevat englanninkielisistä sanoista chemical. IV-piirustusten lyhenteet ja piirustusmerkit). Many translated example sentences containing lyhenne – English-Finnish dictionary and search engine for English translations. MUUT LYHENTEET JA SYMBOLIT.


Tilavaraus mikroaaltouunille. Nimi, Taxation Policy and European Tax Law, Lyhenne , Taxation Policy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit