torstai 23. maaliskuuta 2017

Mitä on ammatillinen kuntoutus

Mitä on ammatillinen kuntoutus
Mitä on ammatillinen kuntoutus

Jos sairaus aiheuttaa uhan työkyvyttömyydestä lähivuosina tai heikentää olennaisesti työ- ja ansiokykyä, sairastuneella on oikeus . Vaikka sairautesi estäisi nykyisessä työssä . Työeläkelaitosten järjestämä kuntoutus on nimeltään ammatillinen kuntoutus eli työeläkekuntoutus. Mitä työeläkekuntoutus on? Kun voit hyvin, jaksat tehdä työtäsi. Jos työkykysi heikentyy, hae kuntoutusta.


Mitä on ammatillinen kuntoutus
Mitä on ammatillinen kuntoutus

Ammatillisen kuntoutuksen tapoja on monia. Tutustu ammatillisen kuntoutuksen keinoihin ennen kuntoutussuunnitelman. Tutustu tarkemmin etuuksiin, mitä voit saada kuntoutuksen aikana. Ja kuntoutujana saat meiltä . Hänelle tehdään yksilöllinen ammatillinen kuntoutussuunnitelma kuntoutusvaihtoehtoineen. Sen suunnittelusta ja toteuttamisesta vastaa työryhmä , johon . Työeläkekuntoutus on aina ammatillista , yksilöllistä ja tarkoituksenmukaista.


Kuntoutustarpeen arviointi ja kuntoutussuunnitelma. Työeläkevakuuttajien kustantamaan ammatilliseen kuntoutukseen osallistuneista yli 60. Se, mitä ammatillinen kuntoutus kunkin yksilöllisessä tilanteessa voi olla, riippuu yksilöllisestä tarpeesta. Henkilön ei itse ensisijaisesti tarvitse tietää, mitä . Kelan ammatillisen kuntoutuksen lainmuutos 1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit