keskiviikko 11. huhtikuuta 2018

Kela palveluntuottajat 2019

Lasten ja nuorten fysio- ja toimintaterapioiden valitut palveluntuottajat sopimuskaudelle 1. Eteläinen vakuutuspiiri, Lasten . Kela kutsuu etäkuntoutuksen sisällöntuottajia vastaamaan. Kuntoutuspsykoterapian . Kela lähetti joulun alla kirjeen kaikille niille . Kela on kilpailuttanut vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottajat. Uudet sopimukset tulevat voimaan 1. Palveluntuottajien tiedot tulevat palveluntuottajahakuun syksyn aikana. Valitettavasti tarkempaa ajankohtaa eikä päivää ole tiedossa tässä vaiheessa. Tiedote palveluntuottajille , jotka ovat tulleet hyväksytyiksi sekä 1. Valitut palveluntuottajat kuntoutusryhmän järjestämissä hankinnoissa.


Kela palveluntuottajat 2019
Kela palveluntuottajat 2019

Jos asiakkaan nykyisen palveluntuottajan sopimus Kelan kanssa päättyy, alle . Kela järjestää vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaille erilaisia terapioita, . Yksilötera- pian päätösvaihe toteutetaan Kelan ja palveluntuottajan yksilöterapiapalvelujen tuottamisesta. Tutoris Erikoiskuntoutus jatkaa ensi vuonnakin Kelan palveluntuottajana tarjoten. Neuropiste Helsinki ei pärjännyt . Kela alkaa vastaanottaa paperisia potilasasiakirjoja yksityisiltä. Kelan hankintapäätös leikkasi palveluntuottajien määrää. KELA on kilpailuttanut henkilöasiakkaille järjestettävät suomenkieliset.


Terapeuttien halpuutus vaarantaa hoitosuhteet Kelan vaativassa. Uudenmaan maakunnan Kela -kuljetukset siirtyvät 1. Menevä Oy on kotimainen taksiyritys joka palvelee asiakkaita . Vahvistetaan Kelan palveluntuottajien valmiuksia työskennellä . Kelan ja NUOTTI-valmennuksen palveluntuottajien yhteistyökokous 8. Ilman sopimusta jäi palveluntuottajista. Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen kilpailutuksessa tarjousten valintaperusteena on . Kelan on taas kilpailuttanut vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottajat ja sopimukset on allekirjoitettu. Toimimme jatkossakin sekä yksilö . Asiakkaiden tilausnumerot pysyvät samoina, mutta . Kelaan rekisteröityneistä palveluntuottajista.


Kelan Giss kiittelee Kela -kyytien palveluntuottajia siitä, miten ongelmia on saatu kitkettyä puolen vuoden aikana. Osallistavan sosiaaliturvan kuntakokeilu Syysseminaari 7. Kela aloittaa vastaanottamaan paperisia potilasasiakirjoja sellaisilta. Täyttävät alueellisten palveluntuottajien ja. Kela ottaa yhteyttä kaikkiin asiakkaisiin, joiden palveluntuottaja vaihtuu. Kelan pääjohtaja Elli Aaltonen kritisoi kovasanaisesti hankintalakia ja inhimillisyyden tallovaa markkinataloutta.


Olen täysin asiakasryhmien ja palveluntuottajien puolella siinä, että tämä on juuri sitä byrokratiaa, joka ei . Lisäksi Kela hoitaa korvausten laskennan ja maksujen välityksen. Kela ja THL ovat palveluntuottajien tärkeitä kumppaneita nyt ja tulevaisuudessa, ja aktiivinen vuoropuhelu ja. Kelamatkojen tilausnumerot säilyvät ennallaan 1. NorTher Oy aloittaa Kelan palveluntuottaja lasten ja nuorten fysioterapiassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit