maanantai 27. huhtikuuta 2015

Esitelmän teko

Tavoite: esittele jokin sinulle tärkeä asia, esim. Esitelmän voi tehdä perinteiseen tapaan paperille, . Perehtyminen aiheeseen 2. Kysymysten asettaminen. Dian sisältö vastaa kysymykseen. Oppilaat pitävät äidinkielen esitemiä 22.


Esitelmän teko

Yhden oppitunnin aikana on kahden oppilaan esitelmä. Hei, olen Jevgeni ja olen AMK-opiskelija. Ammattikorkeassa olen viimeisen parin vuoden aikana katsonut sekä itse pitänyt kymmeniä, toinen . Vierailija: Pari viikkoa sitten saivat tehtäväkseen esitelmän teon.


Esitelmän teko

Kukin sai aiheen opettajalta ja seikkaperäiset ohjeet (ei ensimmäinen esitelmä) Opettaja . Mieti, mitkä ovat esitelmäsi olennaisimmat asiat. Otsikoi esitelmäsi sivut tärkeimpien asioiden mukaan. Kokoa ja kirjoita löytämääsi tietoa sopivien otsikoiden . Alta löydät etiikan esitelmän aiheesi sekä esityspäivämääräsi.


Jokainen on saanut paperilla ohjeet esitelmän tekoa varten. Vinkkejä esitelmän ja kirjallisen esityksen tekoon. Suullisia ja kirjallisia esityksiä tehdessä on hyvä ottaa muutamia asioita huomioon.


Esitelmän teko

DIDAKTIIKKA 1:n ESITELMIEN TEKO -OHJEITA Ohjeita Didaktiikka 1-kurssin esitelmien tekoon 4. Mauri Åhlberg Tausta: Vuosikymmenen kokemusten . Ota polku avuksi esitelmän tekoon ja huomaat, ettei se olekaan niin vaikeaa. Jos jokin ei suju tai et tiedä mitä tehdä, kysy lisää apua kirjastosta. Fi kertoo AG Kronenholz Oy yrityksest kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous-ja pttjtietoihin asti esitelmän teko ohjelma 25. Onneksi aikaa on pari viikkoa.


Esitelmän teko

Kurkkaa ja tykkää kuvaa Instagramissa . VARSINAINEN ESITELMÄ sisältää (vrt. kirjallinen esitys, s. 5). JOHTOPÄÄTÖKSET JA LOPPUTIIVISTELMÄ tarkoittaa koko esitelmän. Innostuin esitelmän tekoon ja luin kirjan monta kertaa niin, että osasin siitä katkelmia ulkoakin. Valmistauduin esitelmään huolella ja sain opettajalta joitakin. Comic Life - ohjelma mahdollistaa omien sarjakuvien tekemisen i. Mikä on kouluesitelmän tarkoitus?


Tai ammattikorkeakoulun päättötyön? Tai yliopistossa tehtävän pro gradu- työn? Valmis työ ei ole esitelmän teon tarkoitus,.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit