torstai 30. huhtikuuta 2015

Rekisterikilven taustalevy rosteri

Rekisterikilven taustalevy rosteri
Rekisterikilven taustalevy rosteri
Rekisterikilven taustalevy rosteri

Koko 525x140mm -sopii täydellisesti uuden EU-kilven alle jättäen n. REKISTERIKILVEN TAUSTALEVY ROSTERI. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu laadukas ja tyylikäs rekisterikilven taustalevy EU-rekisterikilven alle. Laadukas rosterinen rekisterikilven aluslevy.


Peittää ison alueen ja on näyttävän näköinen. Erillinen kilven taustalevy , johon kilpi tulee kiinni nylonruuveilla tai muovisilla lukkopaloilla. Pitäisi vaihtaa pois tuo liikkeen musta mainostausta rekisterikilven alta. Samaa mieltä ja myöskin kokeilin tuollaista rst - taustalevyä enkä . Kotimaiset rekisterikilven taustalevyt moottoripyörään, mopoon ja autoon! Kromi ja rosteri on aina autossa komiaa ! Onko kellään linkkii mistä löytyis, sellanen mersuissa käytetty rekisterikilven taustalevy takapäähän ? Toimitusaikaa kotiin 3-4tp.


Tilaa nyt helposti verkkokaupastamme. Ota yhteyttä ilmoittajaan Completos. Vaihtoehtoiset tuotteet. Muovinen aluslevy rekisterikilven kiinnittämiseen. Aluslevy sopii kaikkiin autoihin.


Rekisterikilven taustalevy rosteri
Rekisterikilven taustalevy rosteri

Ei vaadi ylimääräistä reikien poraamista puskuriin tai peltiin. PAKOPUTKENJATKE SQUARE ROSTERI. Monipuolinen kiinnitys. Eikö riitä, että taivuttelee ja reijittää pellisuikaleesta( rosteri ,alumiini) sopivan. Itellekin väänsin mersun keulalle rst -pellistä telineen lisäpitkille ja siitä tuli myös samalla rekisterikilven taustapelti.


Harmi vaan kun ei ollut . Mistä löytyy, kohtuu hintaan, rosterinen tai kromattu EU- rekisterikilven taustalevy ? Ebayssä näyttäisi kaikki olevan 520mm kilvelle. Teillä monilla näkyy olevan näissä merkittömiä rekisterikilven taustalevyjä , ootteko mistä hommanneet? Itellä hemoton rinta-jouppi teksti siinä . Laita vaikka rekisterikilpi kojelaudalle siksi aikaa kun ajat kauppaan hakemaan . Rosterin värisen kehyksen koko on 13.


Kaikenlaiset naulat, ruuvit, aluslaatat ja mutterit Clas Ohlsonilla on suuri valikoima puuruveja, betoniruuveja, aluslaattoja ja muttereita, joiden avulla saat. Asenna taustalevy kiinni autoon. Taustapuolella verkkokangas hyönteisten irrottami- seen. Sisältää keskiverkon, kiinnikkeet, listat ja rekisterikilven taustalevyn.


Myymämme telineet ovat lähes kaikki rosteria sekä paksuus on tarpeeksi . Automaahantuojien käyttämä malli, joka jää kilven alle. Näin eräässä kataloogissa todella siistin . KUUSIORUUVI M14XZN 8. Poistunut valikoimasta Ei valikoimassa Tilattavissa myymälästä Tilattavissa . Vanhat liian leveällä olevat reiät. RST -lattarauta 30x4mm 2m.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit