keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Seuratuomarikurssi golf

Koulutus valmistaa golfin apuopettajan (assistant trainer) tehtävään ja se koostuu. Aikeissa on suorittaa seuratuomarikurssi , sääntökokeineen. Kokeessahan pitää vastata oikein kysymyksistä.


Tämä tietysti kuulostaa . Golfliitto järjestää seuratuomarikurssin ja -kokeen 10. Jos olet kiinnostunut ja halukas osallistumaan .

Mikäli olet kiinnostunut tuomaritoiminnasta, lähin seuraava seuratuomarikurssi järjestetään Kokkolassa sunnuntaina 7. Virpiniemen liikuntaopistolla. Sääntöilta ja seuratuomarikurssi. Aamukahvia tarjolla klo 9. Pirkanmaan naistoimikunnat järjestävät yhteistyössä seuratuomarikurssin sunnuntaina 2. Päivän aikana käydään . Oulun Golfkerhon seuratuomarikurssi la 1. Golf Pirkkalan klubitalolla. Tuomarikurssi järjestetään 1.

Seuratuomarikurssi golf

SEURATUOMARIKURSSI HELATORSTAINA 29. NGK järjestää klubitalolla la 15. Arto Teittinen saapuu Botnia Golfin klubitalolle pitämään seuratuomarikurssin.


Olemme järjestämässä seuratuomarikurssin 23. Haluatko sinä oppia uusia sääntöjä parhaan tuomarin opein? Vielä mahtuu mukaan, jos pikaisesti ilmoittautuu. Vuosaari Golfin klubitalolla. Imtran Golfin klubilla kello 9:alkaen.


Koulutuksessa mahdollisuus suorittaa myös seuratuomarikurssi. Kurssi sopii kaikille, joita . AGK ja TawG järjestävät yhteisen seuratuomarikurssin Everstillä 15. Golfin uudet säännöt ovat astuneet voimaan ja noudatettaviksi 1. Pro Timo Ruudan vetämät. Seuran golf harjoitukset alkavat.


GKS -alueen seuroille järjestetään Messilässä seuratuomarikurssi 22. Yleinen sääntöilta on 5. HGS:n järjestämään seuratuomarikurssille. Kaikkien tavoitteena ei ollut seuratuomarin .

Vaikka ulos katsoessa ei golf ensimmäisenä mieleen tulisikaan,. Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille ja mummoille toivottaa Kalajoki Golfin väki. Botnia Golfin kilpailukalenteri on muutamaa viilausta vaille valmis ja pitää sisällään mielenkiintoisia.


Junnuryhmät viikottain. Kaikki golfarit tutustuvat golf -sääntöihin greencard kurssilla. Harkinnassa on lisäksi klubin oma seuratuomarikurssi halukkaille jäsenille. Mikäli osallistumisaktiviteettiä riittää tullaan järjestämään matka . Mikkelin Golfin pitämässä klubikahvilassa sisätiloissa asiakaspaikkaa ja näyttävällä kesäterassilla n. Klubin kahvilan voi myös tarvittaessa varata ja .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit