perjantai 24. huhtikuuta 2015

Wc siivous martat

Puuha on helppoa ja nopeaa. Pese ensin peilit ja tasot, sitten pesuallas, lopuksi wc -pönttö ulkoa ja sisältä. Vessan siivouksen oppii jokainen. Varaa vessanpöntön siivoukseen ihan oma siivousliina.


Wc siivous martat
Wc siivous martat

Puhdista pesu- ja wc -tilat riittävän usein, vähintään viikottain. Vaihda siivouksen yhteydessä myös käsipyyhkeet. Muista välillä puhdistaa myös lattiakaivot.


Wc siivous martat

Marttojen siivousvinkkejä. Isoäidin siivousvinkit. Pyyhi myös ympäröivät seinät istuinkorkeudelta. LivLearn: Kodinhoito on kotimainen. Miten puhdistetaan lattiakaivo?


Wc siivous martat

Sillä Siisti-ohjelmassa siistijät kaatoivat wc -pönttöön cocista n. Jos WC -allas on pinttynyt, käytä kuivalle pinnalle hapanta puhdistusainetta, jonka ph-arvo on 1-3. Anna puhdistusaineen vaikuttaa vähintään 1-tuntia. Monet pitävät inhottavimpana siivoukseen liittyvänä asiana vessan pesemistä. Helsingin Sanomat haastatteli siivousalan yrittäjä Aino-Maija . Koko wc :n voi siivota samalla kylpyhuoneen yleispuhdistusaineella. WC -pöntön puhdistus tuskin on kenenkään suosituimpien siivoustehtävien listalla, mutta siitäkin pystyy säännöllisellä siivouksella tekemään siedettävän.


WC - ja kylpyhuonetilat on helppo pitää siistinä, kun puhdistat niitä säännöllisesti. Kylpyhuonetiloissa vedestä kertyy pinnoille usein kalkkisaostumia, jolloin . Milloin viimeksi kohtasitte? Siivous on monessa perheessä toistuva kiistan aihe.


Wc siivous martat
Wc siivous martat

Sinituote edistää lasten siivoustaitoja kampanjoimalla kouluissa yhdessä marttojen. Siivoaminen tai siivous on jonkin paikan puhdistamista tai siistimistä roskista,. Kiinnitä siivotessa huomio etenkin suihkun lähelle seiniin ja lattiaan, samoin lattiakaivojen, pesualtaiden ja wc -istuinten sekä hanojen . Happamilla aineilla, kuten etikalla, voi pestä myös wc -pöntön. WC :n puhdistus sekä sähköt, sulakkeet, palovaroitin ja pesutupa.


Etikalla puhdistuvat niin tiskialtaat, ikkunat kuin kahvinkeittimetkin. Selvitimme, mihin kaikkeen väkiviinaetikkaa voi siivouksessa käyttää. Ainakin silloin tällöin siivoustyöt kannattaa tehdä perusteellisesti alusta loppuun. Asianmukainen loppusiivous on poismuuttavan asukkaan velvollisuus.


Lisää vinkkejä siivoukseen. Raikastava WC -istuimen pesu: pirskottele puoli desia soodaa sekä . Ilmeisesti kaikki osaavat siivota , koska muita kuin marttoja oli vain kaksi. Ainoastaan kylpyhuoneen ja WC -tilojen siivoukseen voi Seijan mukaan tarvita .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit