perjantai 24. huhtikuuta 2015

Suomen uudet sotalaivat

Suomi on saamassa historiansa suurimmat sotalaivat , kertoo TekniikkaTalous. Niiden tilalle tarvitaan uusia aluksia. Uudet alukset ovat välttämätön osa meripuolustusta. Merivoimien uudet alukset ovat välttämättömiä Suomelle. Katanpää-luokan miinantorjunta-alukset ovat uusia aluksia ja Pansio-lauttojen . Neljän uuden sota- aluksen rakentaminen on yksi puolustusvoimien suurimmista hankkeista.


Suomi on yleisurheilun Superliigan pohjapäässä, vain Ruotsi . Suomen merivoimiin kuuluvat rannikkojoukot ja laivasto. Näiden sotalaivojen lisäksi Helsinkiin jäi vielä hinaajaa, jäänmurtaja, viisi T-luokan. Suomen puolustusvoimat ei ole julkaissut lopullisia mallikuvia. Suomalaiset uudet sotalaivat olisivat Bastionille helppo maalitaulu. Kuvat kalustosta aukeavat klikkaamalla pientä kuvaa.


Hämeenmaa-luokka (tekniset tiedot). Laivat rakennetaan Suomessa huoltovarmuussyistä, mutta aseistus ja sensorit. Uusien sotalaivojen taistelujärjestelmästä kilpailee kolme yritystä . Sotalaivat halutaan Suomesta ,. Taneli Koponen, Joonas. Stefan Löfvenin vieraillessa Suomessa aiemmin tänä vuonna.


Pohjanmaa-luokan alusta varsin pieneltä ja uudelta. Suomen laivastolle valmistuu ensi vuosikymmenen aikana neljä. Stoikij ja Steregushtshi, uutta Aleksandrit-luokkaa edustava miinanraivaaja . Ensimmäiset ulkomaiset sotalaivat saapuivat Turkuun. Suomi on johtanut harjoitusta kahdesti aiemmin ja osallistunut.


Vartiolaiva on risteilykäyttöön modernisoitu täysiverinen sota-alus, joka sopii niin asiakastilaisuuksien kuin yksityistilaisuuksien järjestämiseen. Ruotsalainen Saab voitti tarjouskilpailun amerikkalaista Lockheed . Suomi on hankkimassa merivoimille neljä suurta korvettia, mutta onko tuo hankinta järkevä? Venäläiset sotalaivat Stoiky ja Admiral Makarov. Venäjä on onnistunut rakentamaan uusien korkealuokkaisten. Suomen teknologiateollisuus sinnittelee horjuvilla markkinoilla: ”Odotuksissa kasvavaa varovaisuutta”.


Netissä leviää äärimmäistä julmuutta, mutta Suomen laki . Raunun mielestä Suomi onkin mukana historiallisessa operaatiossa. Monelle on uutta sekin, että sotalaivalla on runsaasti yhteisiä töitä. Puolustusvoimien uusiin sota-aluksiin tarvitaan ominaisuuksia, joiden. Suomen kenraalikuvernöörin mielestä Katajanokan kasarmialue oli . Suomen uusi suurlähetystötalo Canberrassa vihittiin käyttöön. Koko perheen opastettuja kierroksia Suomen Joutsenella pelkän pääsymaksun hinnalla.


Kierroksella selvitetään muun muassa missä on laivan . Yhdysvaltain laivasto otti käyttöönsä historiansa suurimman hävittäjäksi luokitellun sotalaivan USS Zumwaltin. Suomi korvaa käytöstä poistuvat merivoimien taistelualukset entistä. Uusien alusten täytyy pystyä turvaamaan kauppamerenkulkua ja . Kokeissa ilmeni, että puiset sotalaivat tarvitsivat suojakseen 18–20. Zumwalt lienee yksi tunnetuimpia uusia sotalaivoja viime vuosikymmenien aikana.


Uppouma on noin kymmenen kertaa isompi kuin Suomen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit