keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Op verkkopankki häiriö

Tutustu tuotteisiin ja palveluihin ja seuraa mitä OP Ryhmässä tapahtuu. Palautelomakkeella voit kertoa, miten onnistuimme palvelussamme tai ilmoittaa teknisestä virheestä tai häiriöstä. Mikäli asia koskee henkilökohtaista tai . Yritys, ethän tee tietämättäsi maksuja huijarille? Käteisnostot onnistuvat automaattien. Reaaliaikaiset ongelmat yrityksellä OP.


Op verkkopankki häiriö

Tästä näet, mitä tapahtuu. OP -mobiilipalvelussa, korteissa että pankeissa, . OP :n Visa-korteilla häiriöitä maksuissa ja automaattinostoissa – viat pääosin ohi. Usealla pankilla laaja ongelma verkkopankin ja pankkikorttien kanssa – vian . Vian syytä selvitetään ja pyrimme korjaamaan . Twiittejä ja keskustelua ajankohtaisista finanssiasioista - ja joskus niiden vierestä. OP :n palveluissa esiintyi perjantaina häiriöitä.


Vika saatiin korjattua. Häiriö koski vain verkkopankkia. Osuuspankki ilmoittaa verkkosivuillaan, että sen Op. OP :n mukaan häiriöt ovat kuitenkin yhä mahdollisia. Pankki on jäsentensä omistama, täysin suomalainen.


OP -ryhmän verkkopalvelu toimii jälleen, pankkiryhmä kertoo Twitterissä. Nordean verkkopankissa , eivätkä kaikki tilit näy asiakkaille tällä hetkellä. OP - ryhmä tiedotti Twitterissä, että ongelmat johtuvat Netsin . Verkkopalvelu ei toimi eivätkä kortitkaan ainakaan osalla . OP :n verkkopankissa ja mobiilisovelluksessa on ollut jo useita päiviä häiriöitä , jotka ovat tänään voimistuneet.


Op verkkopankki häiriö

OP :n mobiilipalvelu ja kaikki muut palvelut toimivat häiriön aikana normaalisti, OP :n viestinnästä kerrottiin . Ongelmia esiintyy etenkin . OP :n lähtevien maksujen palvelussa häiriö – perjantain tilitykset maksetaan . Pankin verkkosivuilla kerrotaan vain, että palveluissa ilmenee ajoittaisia häiriöitä. Päivittäiset pankkipalvelut S-Tili, verkkopankki ja S-Etukortti Visa ovat maksuttomia kaikille osuuskauppojen . Voit toistaiseksi jatkaa Netpostin käyttöä näiden verkkopankkien kautta. Muutos koskee palveluun kirjautumista ainoastaan Postin nettisivujen kautta. OP -pankkiin muista pankeista saapuvat maksut ovat ollet myöhässä keskiviikkona. Myös osa OP :n verkko- ja mobiilipankeissa tiistaina illalla . N Let op , dit geldt niet voor noodarmaturen!


Op verkkopankki häiriö
Op verkkopankki häiriö

Obs - ej för nödbelysning! FIN Huomaa, että tämä ei koske hätävalaisimia! Palvelut ovat kuitenkin edelleen tehostetussa tarkkailussa, ja jotain pieniä häiriöitä voi edelleen olla, johtaja Tuuli Kousa OP :n viestinnästä . OP tiedotti häiriöstä ja sen korjautumisesta verkkosivuillaan,. OP -Pohjola- ryhmän pankkikortit ja verkkopankki toimivat normaalisti.


Aktian verkkopankissa saat hyvän yleiskuvan taloudellisesta tilanteestasi ja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit