torstai 30. huhtikuuta 2015

Helsingin kaupunki

Helsingin kaupunki
Helsingin kaupunki

Sosiaali- ja terveystoimen tehtävänä on tuottaa hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille. Palvelujen aakkosellinen hakemisto, lomakkeet, tietoa sähköisestä asioinnista, palvelusetelistä ja maksuista sekä hoitoon pääsystä ja odotusajoista. Kun matkustat metrolla, raitiovaunulla tai Suomenlinnan lautalla, käytät joukkoliikennevälinettä, jonka liikennöinnistä vastaa HKL.


Helsingin kaupunki
Helsingin kaupunki

Kaupunki pyrkii samalla . Yhdessä tekeminen ei ole sellaista, että luetaan lehdestä mitä kaikkea hallitus on jo linjannut ja otetaan vastaan kutsuja”, pormestari sanoo. TERVETULOA HELSINGIN KAUPUNGIN TYÖNHAKUSIVUILLE! Jokaisella työpaikalla on . Kesäseteli tuo yritykseesi uusia tekijöitä ja osaamista. Koillisen pysäköinninvalvontaa hoitaa jatkossa Q-Park.


Toimenpideohjelma on kaupungin johtoryhmän hyväksymä, ja kaupunginhallitus. Sivusto on tehty kaupunki- ja liikennesuunnittelun ammattilaisten avuksi . Kruunusillat-hanke yhdistää kolmella sillalla ja kilometrin raitiotieyhteydellä Laajasalon, Korkeasaaren ja Kalasataman keskustaan. Käytössäsi on entistä enemmän tuttuja kaupunkipyöriä ja asemia.


Helsingin kaupunki
Helsingin kaupunki

Tutustu Vantaan palveluun. Jätkäsaari on monipuolisten palvelujen, kivijalkaliikkeiden, . Taidemuseo toimii aluetaidemuseona. Siinä haetaan esimerkiksi eri . Jos sovittuja sääntöjä ei noudateta, festari voi saada . Maanantain tapahtumia pääsee selaamaan täällä. Tarvitaan innokkaita edelläkävijöitä ja hyviä esimerkkejä uusista tavoista, Jyväskylän kaupungin tutkimus- ja kehittämispäällikkö Pirkko Melville rohkaisee.


Postiosoite: Viipurinkatu 2. Wilma on oppilaitoksen hallinto-ohjelman www-liittymä. Opiskelijat valitsevat Wilmassa . Helsingfors Stads Statistiska Byrå.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit