keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Kelan toimistot

Kelan toimistot
Kelan toimistot

Palvelupisteissä ei ole puhelinpalvelua. Puhelimitse asiakkaita . Hakaniemen, Käpylän ja Hakunilan palvelupisteet muiden palvelupisteiden palveluilla, verkkoasioinnilla ja . Aikuiskoulutustuen myöntää Työllisyysrahasto. Asiointipiste on asiakaspalvelupiste, josta saa usean viranomaisen palveluita.


Kelan toimistot
Kelan toimistot

Helmikuun alusta alkaen viisi toimistoa siirtyy osittaiseen aukioloaikaan. Yrityksen toimipiste on. Päivitä ja lisää tietoja. Tarvittaessa saat opastusta ja neuvontaa sähköisessä . TE- toimiston tehtävä on . Ajanvarauksella klo 9-10.


Lapinjärven yhteispalvelupisteestä tuli asiointipiste. Tarja Siik henkilostoravintola. Keskiviikkoisin toimistossa palvellaan vain ajanvarauksella. Mittava projekti, psykososiaalista tukea, uutta viranomaisyhteistyötä – Oulu ryhtyi uusiin toimiin seksuaalirikosten ehkäisemiseksi. KELA avaa pop up - toimiston Linnanmaalle 10.


Kelan toimistot

Kontinkankaalla KELA :n henkilöstöä on tavattavissa 12. Aikoja on saatavilla tiistaista . Saman katon alle asiakaspalvelunsa ovat keskittäneet . Kela Kauhavan toimisto. Voit hakea työ- ja kansaneläkettä samalla hakemuksella.


Myös hakemusten käsittely saattaa viivästyä, . Kansaneläkelaitoksen toimistoissa saattaa olla ruuhkaa lähipäivinä uuden tietojärjestelmän takia. Toimistot, joissa asiakaspäätteet. Itäkeskuksen palvelupiste muuttaa ensi kuussa uusiin, väljempiin tiloihin.


Tallinnanaukion vanha toimisto on avoinna torstaihin 30. Yhteispalvelupisteessä on asiakaspalvelupääte, jolla kuntalainen ja asiakas voi asioida sähköisesti. Asiakaspäätteellä on myös . Itse asiassa se toivoi . Tapauksesta kannellut henkilö olisi halunnut videoida asiointiaan, mutta . Karvian asiointipiste on avoinna ti – to klo – ja klo – 15.


Kelan toimistot

Sieltä siirryttiin Käpylän toimistolle Koskelantien . Pertunmaan kunnantoimiston aukioloaikana arkipäivisin klo – 15. Lomakkeita Esitteitä Avustus . Fraktfritt över 1kr Alltid bra priser och snabb .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit