maanantai 20. huhtikuuta 2015

Liiketoiminnan perustutkinto kesto

Liiketoiminnan perustutkinto kesto
Liiketoiminnan perustutkinto kesto

Suorita liiketoiminnan perustutkinto ja valmistu talous- ja toimistopalveluiden merkonomiksi. Valmistu monipuolisesta ja arvostetusta liiketoiminnan perustutkinnosta. Liiketoiminnan perustutkinto , merkonomi, on työelämän arvostama tutkinto.


Se antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä elinkeinoelämän kaikilla aloilla tai . Tutkinnon suorittaneena voit työskennellä . Koulutuksen suunniteltu kesto on n. Työpaikalla tapahtuva oppiminen kestää koko opintojen ajan. Perho Liiketalousopiston liiketoiminnan perustutkinto (merkonomi) on. Lähiopetuspäivät ovat kerran . Haku- ja ohjauspäivät Kirkkonummi 20. Tutkintokoulutuksen kesto määräytyy sinulle tehdyn henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman . Lukion oppimäärän suorittaneilla opiskelu kestää noin vuotta.


Henkilöille, jotka haluavat valmistua merkonomiksi joustavasti ja työelämälähtöisesti. Aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa opetuksen sisältöön, toteutukseen ja kestoon. Ammattitaitoisesta merkonomista on moneen työhön. Opiskele oman aikataulusi mukaan verkossa ilman lähipäiviä. Merkonomi on todellinen liiketoiminnan moniottelija, jonka . Opiskelemalla liiketoiminnan perustutkinnon saat perusvalmiudet myös . Kiipulan ammattiopistossa voit opiskella merkonomiksi kahdessa eri osaamisalassa.


Osaamisalan valinnasta tehdään alustava päätös . Opintojen kestoon vaikuttaa esim. Valinnaiset tutkinnon osat 1. Terveystuotealalle suunnitellussa liiketoiminnan perustutkinnossa perehdytään myyntiin, markkinointiin,. Ota ammatillisen tiedon lisäksi haltuun nykyaikaisen liiketoiminnan perusteet ja vie osaamisesi uudelle tasolle. Lisää tämä koulutus vertailtavien koulutusten listaan.


Liiketoiminnan perustutkinto kesto

Ammattimainen varainhankinta – tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, 4. Tilintarkastajan perustutkinto on HT-tutkinto. Jalosen lainapesti kestää loppuviikon. Hakijalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai. Näkyy päivälaskurin vieressä joka kestoo kuinka monta päivää sinä ja kaverisi olette .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit